IZBIRAJO NAJBOLJŠO POSTAVO ZADNJIH 25 LET: Med kandidati tudi Koprčan! (VIDEO)

Koper

V slovenski futsal ligi izbirajo najboljšo postavo zadnjih 25 let. Izbrali bodo najboljše igralce v Sloveniji, med kandidati pa je tudi predstavnik z Obale Slaven Radišković, ki igra za FC Bronx Škofije.

V slovenski futsal ligi so začeli sestavljati Naj postavo 1. SFL zadnjih 25 let. Na njihovi Facebook strani izbirajo najboljše med najboljšimi, ki jih tedensko predstavljajo.

Ta teden poteka izbor igralca na desnem boku, med šestimi kandidati, ki so pisali zgodovino v 1. SFL, pa je tudi igralec FC Bronx Slaven Radišković. Njegovo predstavitev so objavili danes, glasovanje na Facebooku pa bo sledilo v četrtek in bo potekalo do 20. ure. Zmagovalca četrtkovega glasovanja se bosta za uvrstitev v Naj postavo 25 let nato potegovala še v petek. Glasovanje bo potekalo 24 ur, in sicer od petka od 12.00 do sobote do 12.00.

Predstavljamo vam petega kandidata za desno krilo v naši naj postavi. Slaven Radišković.

Posted by Futsal.si on Wednesday, June 3, 2020

39-letni Slaven Radišković iz Kopra se s športom ukvarja že od malih nog. Začel je s karatejem in nogometom, vseskozi pa je igral tudi mali nogomet (futsal), ki mu ostaja zvest že več kot 20 let. Njegov prvi futsal klub v 1. SFL je bil Beton Lucija, nato je igral tudi za klube v Litiji, Izoli, Sežani, Mariboru, Novi Gorici in na Škofijah. Kasneje ga je pot vodila v tujino, v Italijo in Srbijo ter ponovno nazaj v FC Bronx, kjer igra še danes.

V sezoni 2016-2017 je postal najboljši strelec v 1. SFL in obenem rekorder v Sloveniji, saj je edini igralec, ki je v eni sezoni dosegel kar 40 golov. Poleg tega se lahko pohvali tudi z dvema naslovoma državnega prvaka, ki jih je dosegel enega z Litijo in drugega z Gorico. Večkrat je že oblekel dres slovenske reprezentance, nastopal pa je tudi v ligi prvakov.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija