ŠEL JE PRIJAVITI ŠKODO, A SI JE PRIJAVO PRISLUŽIL ON: Udaril zavarovalniškega agenta, mu grozil, na koncu pa ga še hotel povoziti

Kronika

Včeraj dopoldan je moški v Postojni grozil zavarovalniškemu agentu. Gospod je prišel prijaviti škodo, vendar mu je tam zaposleni pojasnil razloge, zakaj to ni mogoče. Gospod je jezen zapustil poslovne prostore. Čez pet minut je zaposleni odšel na parkirišče z drugo stranko, jezni moški pa ga je na parkirišču večkrat udaril in mu zagrozil, kasneje pa še z vozilom zapeljal proti njemu. Po zaključenih policijskih postopkih bo zoper njega podana kazenska ovadba, so sporočili s Policijske uprave (PU) Koper.

V Semedeli je nekdo vlomil v barako pri hiši in ukradel dve motorni žagi, prva je znamke Husquarna G1, druga pa znamke Stiga. V Dekanih pa je nekdo vlomil v prostore enega od društev, kjer je iz škatle za zbiranje prostovoljnih prispevkov ukradel nekaj denarja.

Popoldan je v Sežani voznik tovornega vozila s polpriklopnikom, 63-letni državljan Madžarske, zaradi nepravilnega premika s tovornim vozilo trčil v parkiran osebni avto, last 70-letnega državljana Italije. Povzročitelju je alkotest pokazal 0.35 mg/l alkohola v izdihanem zraku. Začasno mu je bilo odvzeto vozniško dovoljenje, izrečena mu je bila tudi globa.

Postojnski policisti so popoldan ustavili 39-letnega voznika osebnega avtomobila iz Rakeka, ki mu je poteklo vozniško dovoljenje iz zdravstvenih razlogov, vozil pa je tudi pod vplivom alkohola - 0.42 mg/l. Vozilo so mu zasegli. Zvečer pa so, prav tako v Postojni, zasegli osebni avto 46-letnemu vozniku, prav tako zaradi neveljavnega vozniškega dovoljenja iz zdravstvenih omejitev. Obema sledi obdolžilni predlog.

Policisti PU Koper so sicer v zadnjih 24 urah intervenirali v 36 nujnih primerih in na številko 113 prejeli 108 klic. Obravnavali so šest prometnih nesreč, v katerih je nastala premoženjska škoda, in zasegli dve vozili. S področja kriminalitete so obravnavali tri vlome in eno tatvino. Intervenirali so tudi štirikrat zaradi kršitve javnega reda in miru. Niso pa obravnavali nobenega primera ilegalnih migracij.

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija