SE ŠAREC LOČUJE? Nekdanji premier je novico že komentiral

Slovenija

Medtem ko so v javnost pricurljale informacije, da naj bi se nekdanji slovenski premier Marjan Šarec ločeval od žene Barbare Iskra Šarec, navedbe v njegovi stranki LMŠ zanikajo. Šarec je zadevo komentiral na Twitterju.

Barbara Iskra Šarec in Marjan Šarec

Novico, da se Marjan Šarec ločuje, je objavil portal Požareport. Kot so zapisali, naj bi Šarčeva soproga pred kratkim spremenila svoj stalni naslov, in sicer iz Kamnika v Domžale.

NOVO V KOPRU IN ANKARANU, PARKIRAJ VARNO IN BREZ DOTIKA, Z APLIKACIJO, KI POVEZUJE VSO OBALO: Brez plačevanja z gotovino in brez skrbi o poteku parkirnine (VIDEO)

Skupina EasyPark je vodilni globalni ponudnik digitalnih parkirnih rešitev, ki s svojo storitvijo pokriva na milijone parkirnih mest po svetu. S svojo intuitivno aplikacijo ponuja registriranim uporabnikom najučinkovitejšo rešitev iskanja parkirnega mesta v več kot 1900 mestih v Evropi. Pametna storitev EasyPark je bila od leta 2001 prejemnica že številnih nagrad.

A kot pravi Šarec, gre za to, da se njuni hčerki šolata v Domžalah, kjer živi tudi njegova tašča. Tam hčerki tudi vsak dan jesta kosilo, je v svojem slogu še dodal nekdanji premier. Šarčeva družina pa živi v Šmarci pri Kamniku.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija