S PRIMORSKEGA PARKIRIŠČA ODPELJAL BELEGA MERCEDESA: Lastnik oškodovan za 60 tisočakov

Kronika

S primorskega parkirišča je med 22. januarjem in 4. februarjem letos neznano kam izginil bel mercedes italijanskih registrskih tablic, vreden 60 tisoč evrov. Policisti okoliščine še preiskujejo.

Fotografija je simbolična. 

Policiste OKC PU Nova Gorica so v torek, 4. februarja, popoldne obvestili o tatvini osebnega avtomobila znamke Mercedes-Benz GLE 350 D 4Matic, bele barve, s črnimi petkrakimi aluminijastimi platišči, letnik 2017. Na vozilu so nameščene italijanske registrske tablice z oznako FK555TN.

Po sedaj zbranih podatkih je bilo omenjeno tuje osebno vozilo, vredno približno 60 tisoč evrov, na parkirišču na Kidričevi ulici v Novi Gorici ukradeno med 22. januarjem in 4. februarjem letos, so sporočili s PU Nova Gorica.

Neznani storilec je na neugotovljen način vstopil v zaklenjeno vozilo in ga spravil v pogon ter se odpeljal neznano kam. Okoliščine kaznivega dejanja policisti PP Nova Gorica še preiskujejo in bodo po zaključku preiskave na podlagi vseh ugotovljenih dejstev podali kazensko ovadbo na Državno tožilstvo v Novi Gorici, so še sporočili. 

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Kukuruz |  06 .02. 2020 ob  14: 30
In to je odlicna tematika za razpravljat o tem,kako po nekaterih mestih poteka zamenjava starih kandelabrov z novimi,led,ki so bolj ekonomicni ampak nimajo svetlosti kot stari in zato je vec kot polovica parkirisca v popolni temi in vabilo nepridipravom da med krajo imajo zavetje in nemoteno opravijo svoje delo.
Edino zaradi cesar mirno spim,je zato ker vem da mojo staro kripo od avta noben noce...