ROBČKE ZA SUŠILNI STROJ LAHKO IZKORISTITE NA VEČ NAČINOV: Odstranite lak za nohte, nabrusite nože in še kaj

Trendi

Robčke za sušilni stroj uporabljamo zgolj, da bi naša oblačila ostala mehka. Če še niste vedeli, z njimi lahko počnete še marsikaj drugega.

Z robčki za sušilni stroj je mogoče odstraniti trdovraten lak na nohtih. Razrežite jih na majhne kvadratke, napojite z odstranjevalcem laka, pokrijte nohte in pustite krajši čas. Nato samo še obrišete lak z nohtov.

Po dolgem barvanju zidov je težko očistiti čopiče, trik z robčki za sušilni stroj pa vam bo prihranil nekaj denarja. V plitko posodo dajte čopič, pod njega pa robček, polijte z vročo vodo in nekaj časa pustite tako. Vroča voda in robčki bodo pomagali odstraniti barvo s čopičev.

Podobno lahko očistite krtačo za lase. V posodo dajte krtačo in robček, nato posodo napolnite s toplo vodo in pustite nekaj časa tako. Odstranili boste umazanijo, krtača pa bo videti kot nova. Prav tako je mogoče odstraniti umazanijo z nožev in škarij in jih istočasno naostriti, preprosto uporabite robčke za sušilni stroj.

Z robčki za sušilni stroj boste odstranili trdovratno umazanijo v straniščni školjki in trdovratne ostanke hrane na kuhinjski posodi. Posodo napolnite z vročo vodo, dodajte detergent in robček ter pustite stati eno uro.

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija