RAPER SNOOP DOGG KRITIČEN DO DONČIĆEVIH OBOŽEVALCEV: "Da je najboljši, je laž!" (VIDEO)

Svet

Glasbena zvezda Snoop Dogg je med košarkarsko tekmo med Lakersi in Dallasom na družbenem omrežju pozval svoje sledilce k debati. Predvsem tiste, ki menijo, da je slovenski talent Luka Dončić najboljši dvajsetletni košarkar. Snoop Dogg meni, da so bili pred Dončićem tudi drugi dvajsetletniki, ki so bili prav tako zelo uspešni košarkarji.

Snoop Dogg pravi, da je to, da je Luka Dončić najboljši, navadna laž. Sicer meni, da je dober, ni pa najboljši dvajsetletnik, ki je igral v ligi NBA. Kot je dejal glasbenik, ne gre pozabiti Mosesa Malona, Kobeja Bryanta, LeBrona Jamesa, Kevina Garnetta, ki so se prav tako v mladih letih vpisali v zgodovino. In vsi so bili stari 20 let, ko so igrali v precej zahtevnejših ligah.

Prepričan je, da je liga NBA zdaj manj zahtevna, Dončić pa še vedno igra dovolj dobro. Kot je še dejal, gre najverjetneje za najboljšega 20-letnega košarkarja v Evropi, ne pa v ZDA. "Je dober, ni pa najboljši, ki sem jih videl in košarko gledam že od sedmega razreda," je še dejal Snoop Dogg.

Pod videoposnetkom na Youtubu so se usuli komentarji uporabnikov, ki so mnenja, da raper noče priznati Dončića zaradi barve njegove kože in evropskih korenin. "Razburjen je samo zato, ker (Luka) ni Američan", "Nekaterim gre v nos, da je Luka nov obraz NBA", "Če bi bil Luka črn, ga nihče ne bi sovražil", je samo nekaj odzivov na posnetek.

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija