PRVIČ NA OBALI VESELI DAN PROSTOVOLJSTVA: In nova prostovoljska pisarna v Kopru

Koper

V sredo, 25. maja, med 10.00 in 14.00 bo na Titovem trgu v Kopru potekal osrednji dogodek Nacionalnega tedna prostovoljstva, tokrat prvič tudi na Obali.

Na Titovem trgu se bodo zbrale različne prostovoljne organizacije, ki bodo predstavile svoje delo z aktivnostmi za mlade in mimoidoče občane.

Dogodka se bodo udeležili tudi prostovoljci iz društev, ki nudijo podporo na področju zdravja in socialnega varstva. Tako bo mogoče na kraju izvedeti, kje poiskati podporo ob različnih stiskah.

Predstavili se bodo Zavod NewPrevent, Svetovalni center za otroke, Društvo prijateljev mladine Koper, Društvo Šent Koper, Sklad Silva, CSD Južna Primorska (s programi za mladostnike in otroke) in Rdeči križ - območno združenje Koper.

Da bo druženje medgeneracijsko pa bojo poskrbele prostovoljke iz ZDUS Koper - Centra dnevnih aktivnosti in Večgeneracijskega centra Morje.

Na svoji stojnici se bosta predstavili tudi Slovenska filantropija - Združenje za promocijo prostovoljstva, s svojo novo prostovoljsko pisarno v Kopru in PiNA s svojim projektom Okno priložnosti v EU.

Več o nacionalnem tednu prostovoljstva najdete na: https://www.prostovoljstvo.org/aktualno/nacionalni-teden-prostovoljstva-

BONUS VIDEO: Kaj menite o incidentu na Prazniku refoška?

 

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija