PRIHAJA VROČINSKI VAL: Skrijte se v zdravo senco Term Portorož

Piran

Avgustovska vročina ne popušča. Ta teden se bodo dnevne temperature dvignile krepko čez 30 stopinj. Ker visoke temperature najtežje prenašajo prav otroci, so se v Termah Portorož odločili, da družinam omogočijo osvežilno in zdravju koristno ponudbo, ki je prijazna tudi do denarnice. Kakšna je njena vsebina? Preverite v nadaljevanju.

Včasih plavanje v morju, pitje velikih količin vode in sladkanje s sladoledom ne pomaga, da se zares ohladimo. V času med 12. in 15. uro naj bi se izogibali sončnim žarkom in se zadrževali v senci, je pa to v času šolskih počitnic lažje reči, kot storiti.

Ker otroška radovednost in razigranost ne poznata meja, obenem pa je zdravje visoko na seznamu naših prioritet, so v Termah Portorož pripravili posebno ponudbo Zdrave sence v solni sobi, ki krepi imunski sistem, pozitivno vpliva na dihala in kožo ter spodbuja miselne procese. Otroci se med 40-minutno družinsko terapijo lahko igrajo z zabavnimi rekviziti in zdravilno soljo, opazujejo barvne ornamente na stenah solne sobe, obenem pa so zaščiteni pred žgočim soncem.

Po terapiji v solni sobi LifeClassova ekipa priporoča zabavno kopel Bubble me, namenjeno otrokom med 5. in 14. letom starosti, ki s pomočjo hidro- in kromoterapije pomaga vzpostaviti ravnovesje v telesu.

Več informacij na: wellness@lifeclass.net / 05 692 80 09 / www.lifeclass.net.