PRIDIGAJO NAM, NAJ BOMO ODGOVORNI, MINISTER PA TAKOLE: Logar po opravljenem testu 'skočil' še v Narodno galerijo

Slovenija

Zunanji minister Anže Logar, ki je bil v petek pozitiven na testu za novi koronavirus, se je po poročanju medijev med čakanjem na rezultat testa v Narodni galeriji srečal z direktorico galerije Barbaro Jaki, zato je ta zdaj v samoizolaciji.

Logar je v petek zjutraj opravil rutinsko testiranje, nato pa je, še preden je izvedel za rezultat, obiskal Narodno galerijo, se srečal z direktorico ter posnel krajši promocijski video, poroča več medijev. Prejšnji teden se je srečal tudi z zunanjimi ministri vseh treh baltskih držav, ki so zato od sobote v samoizolaciji, prav tako je v samoizolaciji vodja beloruske opozicije Svetlana Tihanovska, s katero se je Logar srečal med obiskom v Litvi. Kot so v petek sporočili z MZZ, so Logar in njegovi ožji sodelavci, ki so bili z njim v stiku, od petka naprej v desetdnevni samoizolaciji.

Zunanji minister sicer ni prvi, ki med čakanjem na rezultat testa ni ravnal v skladu s priporočili epidemiologov. Minister za javno upravo Boštjan Koritnik je namreč med čakanjem na rezultat obiskal kozmetični salon, o čemer smo že poročali. Koritnik je bil sicer na rutinskem testiranju negativen.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Posta |  26 .10. 2020 ob  09: 39
Vsak naj poskrbi zase. Zato nosite maske povsod. Ta bi pa moral bit ob službo, če imamo pravno državo. Za eno leto bi ga za kazen poslala v bolnico za bolničarja.
Pa še eno sporočilo. Gospod Logar, v Sloveniji je veliko brezposelnih, vi pa se norca delate iz nas državljanov. Če vam je tako zelo težko nositi masko, prepustite svoje delo komu drugemu, ki ga bo bolje opravljal.
tupamaros |  26 .10. 2020 ob  07: 48
-3
Kam bi pa moral skočit po vaše? Do Janše?
Obala1 |  26 .10. 2020 ob  00: 15
To me spominja na Orwelovo Farmo...zadnja faza ...ceprav mi ni jasno zakaj se narod čudi, kdaj je nekdo iz ekipe JJ imel mozgane In se drzal pravil igre?
Ištrijan |  25 .10. 2020 ob  21: 19
Ulada (namensko z U) sestavljena iz samih pajacev!!
Monteverdi |  25 .10. 2020 ob  20: 39
Na kratko DEBIL!
Mitos |  25 .10. 2020 ob  20: 21
Bravo nasa politika. Sicer se ne bomo hvalili s tem naokoli ampak mi ze vemo, da smo za vse njihove pozitivne teste krivi mi, mi narod, ki se ne znamo obnasat in sprehajamo pesa z masko, vozimo kolesa z masko in uzivamo na soncku z masko....ful ful sory vsem pozitivnim politikom, katere smo okuzili! Postavite nam zid, se bomo sami postavili pred njega za odstrel.....potem pa vladajte samim sebi, itak je vas sistem tako in tako ze namenjen samemu sebi!
vseved |  25 .10. 2020 ob  19: 33
Nič čudnega. Ta domobranska falanga je nad vsemi.
Tom |  25 .10. 2020 ob  19: 29
Še pomnite tisti vic v sliki, ko se trenutna vladna ekipa "valja" od smeha, ker jih ljudje ubogajo, četudi je večina le teh en sam nesmisel!? ......... in njihovo, v smehu izrečeno ........... "če bi jim odredili, da naj stojijo na eni nogi, bi stali" ..... ni daleč od uresničitve! :)