PREDRZNO IN NESRAMNO: Ukradla sta ji torbo sredi koprske picerije in jo oškodovala za 2000 evrov (FOTO)

Kronika

Včeraj med 9.00 in 9.15 je za zdaj še neznani storilec izkoristil nepazljivost 36-letne Koprčanke in ji ukradel nahrbtnik, ki ga je imela obešenega na naslonu stola, so sporočili s koprske policijske uprave. V njem je imela dve denarnici, osebne dokumente, 950 evrov gotovine, bančne kartice in mobilni telefon znamke Samsung J6. Kot nam je povedala bralka, ki nam je poslala fotografijo, se je dogodek zgodil v koprski piceriji Park pri tržnici.

Bralka nam je poslala fotografijo, na kateri naj bi bila fotografirana moška v trenutku kraje. 

Kot je za naš portal povedala bralka, njene podatke hranimo v uredništvu, naj bi bila Koprčanka najprej v pekarni, od tu naj bi ji dva sumljiva moška sledila do picerije. Ko je sedla, naj bi onadva sedla poleg nje. Ko je hotela vzeti iz nahrbtnika telefon, da bi pogledala, koliko je ura, nahrbtnika ni bilo več.

Bralka meni, da sta se tatova pozanimala glede video nadzora v lokalu in izvedela, da le-ta ne dela, le tako sta jo lahko okradla. V sosednjem lokalu naj bi namreč kamere video nadzora delale in dogajanje posnele. Eden od dolgoprstnežev naj bi slekel srajco in jo položil čez Koprčankin nahrbtnik, nato pa ga z nogo počasi povlekel k sebi. Moška naj bi nato odšla plačat in zapustila lokal.

Po podatkih koprske policijske uprave, kjer so potrdili način, po katerem je bila tatvina izvršena, je Koprčanka oškodovana za 2000 evrov.

Na koprski policijski upravi nam niso potrdili, da sta na fotografiji, ki nam jo je poslala bralka, omenjena roparja. Zato smo se v uredništvu odločili zamegliti obraza obeh moških s fotografije.

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Drek |  27 .06. 2019 ob  18: 24
ManofSteel | 27 .06. 2019 ob 09: 51 In tako si dokazal , da imas isto kriminalno cefursko mentaliteto kot lopovi.(In tudi ,da ne znas anglesko).
ManofSteel |  27 .06. 2019 ob  09: 51
Lopovčine jaz ko vas ujamem, ne kličem policije. Lomim kosti na livu mesta. Welcome to Izola land of brocken bons! Čelavi na kameri...beži iz Slovenije ker nečeš više hodat v kolikor ostaneš!