PRED IZVOZOM BERTOKI: Voznike šokirala 28-letnica, ki se je slekla sredi koprske hitre ceste (VIDEO)

Kronika

Danes je voznike na koprski hitri cesti šokiral nenavaden incident. Najprej je z vožnjo v nasprotno smer ženska ogrožala udeležence v prometu, ko se je ustavila, pa je stopila iz avta in se med hojo sredi ceste začela slačiti.

Koprski policisti so danes okoli 12. ure prejeli več klicev, da na cesti iz Kopra proti Bivju nekdo vozi v nasprotno smer. Voznica tega avtomobila je nato sredi cestišča ustavila, izstopila in zakorakala po sredinski črti. Pri tem je odvrgla svoja oblačila in jih metala v vozeče avtomobile.

Kot so nam povedali na PU Koper, gre za 28-letno žensko, ki je vozila avtomobil znamke Peugeot, italijanskih registrskih oznak. Na srečo ni povzročila nobene nesreče, policisti pa so jo odpeljali v psihiatrično bolnišnico.  

NA KOPRSKI HITRI CESTI PRED IZVOZOM BERTOKI: Ženska je z avtomobilom zapeljala v nasprotno smer, ustavila sredi cestišča, odvrgla oblačila in metala kose oblačil v vozeče avtomobile. Policisti so že na terenu. Zaradi zaščite identitete osebe smo zakrili posnetek.

Posted by Regional on Saturday, August 3, 2019

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija