PPF OBISKAL ŽE VSA ŠTIRI ISTRSKA MESTA: Zajadral je v svoj drugi teden, prihajajo novi dogodki

Koper

Primorski poletni festival je zajadral v svoj drugi teden. Organizatorji iz vrst Gledališča Koper ob upoštevanju priporočil NIJZ skrbijo za telesno zdravje ljudi, medtem ko so za zdravje uma in duše doslej poskrbeli razpravljavci na javnem pogovoru Golo življenje, ekipa predstave Stoletje mjuzikla, Tadej Toš, Vesna Pernarčič, Mojca Partljič in Anja Drnovšek. PPF je obiskal že vsa štiri istrska mesta, organizatorji pa napovedujejo nove dogodke.

Na sporedu festivalskega dogajanja so še gledališke predstave Tutošomato (Iztok Mlakar), Samo konec sveta (Jean-Luc Lagarce) in Na valovih (Saša Pavček). V Ankaranu bo koncert CelloStravaganza, ponedeljkov večer pa bodo posvetili 100. obletnici požiga narodnega doma v Trstu. Več o dogajanju najdete na spletni strani festivala.  

Premiera Stoletje mjuzikla

Blagajna Gledališča Koper bo od 10. julija zaprta. Vstopnice za dogodke v okviru 27. Primorskega poletnega festivala bo moč kupiti na spletu oz. na prizorišču eno uro pred začetkom prireditve. Ta teden je blagajna odprta po ustaljenem urniku, in sicer vsak delovnik od 10.00 do 12.00, v torek in četrtek pa še od 15.00 do 17.00.

NOVO V KOPRU IN ANKARANU, PARKIRAJ VARNO IN BREZ DOTIKA, Z APLIKACIJO, KI POVEZUJE VSO OBALO: Brez plačevanja z gotovino in brez skrbi o poteku parkirnine (VIDEO)

Skupina EasyPark je vodilni globalni ponudnik digitalnih parkirnih rešitev, ki s svojo storitvijo pokriva na milijone parkirnih mest po svetu. S svojo intuitivno aplikacijo ponuja registriranim uporabnikom najučinkovitejšo rešitev iskanja parkirnega mesta v več kot 1900 mestih v Evropi. Pametna storitev EasyPark je bila od leta 2001 prejemnica že številnih nagrad.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija