POSTANI MLINOTESTOV ŠTIPENDIST: Začni svojo kariero pri najboljših mojstrih! (VIDEO)

Slovenija

Mlinotest bo preko kadrovskih štipendij mladim in nadobudnim talentom na različnih proizvodnih lokacijah predajal profesionalno znanje in skrivnosti najboljših pekov in slaščičarjev.

Mlinotest je podjetje z več kot 150-letno tradicijo, ki na slovenske mize vsakodnevno prinaša izvrstne dobrote – od kruha, testenin, moke in mlevskih izdelkov do sladkih razvajanj – za katerimi stojijo najboljši pekovski, slaščičarski in testeninarski mojstri. Posvečenost razvoju, inovativnost in strastna predanost k doseganju najboljših okusov so gonilne sile, ki Mlinotest uvrščajo med najpomembnejša živilska podjetja v Sloveniji.

Poleg ustvarjanja privlačnih in visokokakovostnih izdelkov, pa je eden izmed pomembnejših ciljev podjetja tudi ohranjanje tradicionalnih znanj ter širitev in deljenje pekarskega, slaščičarskega in tehničnega znanja med nove generacije. V sklopu tega Mlinotest za šolsko leto 2022/23 na proizvodnih lokacijah v Ajdovščini, Kopru, Novi Gorici in Škofji Loki razpisuje številne kadrovske štipendije za smeri pek, slaščičar, živilski tehnik, strojni tehnik in tehnik mehatronike.

Med izkušene mojstre vabijo nove, mlade in zagnane sodelavce – dijake različnih smeri in letnikov, ki vas zanima hrana, proizvodnja in delo v dobri ekipi sodelavcev. Mladi boste pridobili vpogled v dinamično okolje prehrambnega podjetja, mentoriranje pri praktičnem delu s strani strokovnjakov s posameznih področij ter prakso v različnih podjetjih koncerna Mlinotest, hkrati pa edinstveno priložnost za poklicni in osebnostni razvoj ter uresničitev vaših poklicnih želja.

Po zaključenem šolanju podjetje svojim štipendistom nudi dolgoročno zaposlitev ter vse ugodnosti, ki veljajo za vse Mlinotestovce: prijetno delovno okolje v zagnani in motivirani ekipi, možnosti za nadaljnji strokovni razvoj, stabilnost in predvidljivost.

Za več informacij o delu, štipendijah in prijavi obiščite spletno stran Mlinotest.

Deli novico: