POSKUS UBOJA V ENEM IZMED SLOVENSKIH ZAVODOV: Napadalec je bil prepričan, da je žrtev umrla

Kronika

V enem od zavodov na območju Policijske uprave Maribor je v sredo zvečer prišlo do incidenta, v katerem je 53-letni oskrbovanec z rokama skušal zadaviti 60-letnega sostanovalca. Ker je bil prepričan, da je napadeni umrl, je o tem obvestil osebje zavoda, ti pa policijo. Na srečo se je izkazalo, da ima oškodovanec le lažje telesne poškodbe.

Na mariborski policijski upravi ostalih podrobnosti o dejanju, niti za kateri zavod gre, ne razkrivajo, saj gre za posebej zaščiteno skupino udeležencev kaznivega dejanja. So pa še sporočili, da po usmeritvah pristojnega tožilstva kriminalisti preiskujejo kaznivo dejanje poskusa uboja.

NOVO V KOPRU IN ANKARANU, PARKIRAJ VARNO IN BREZ DOTIKA, Z APLIKACIJO, KI POVEZUJE VSO OBALO: Brez plačevanja z gotovino in brez skrbi o poteku parkirnine (VIDEO)

Skupina EasyPark je vodilni globalni ponudnik digitalnih parkirnih rešitev, ki s svojo storitvijo pokriva na milijone parkirnih mest po svetu. S svojo intuitivno aplikacijo ponuja registriranim uporabnikom najučinkovitejšo rešitev iskanja parkirnega mesta v več kot 1900 mestih v Evropi. Pametna storitev EasyPark je bila od leta 2001 prejemnica že številnih nagrad.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija