PONOČI KAR DVAKRAT POČILO NA PRIMORKI: V trčenju tovornjaka in avtomobilov zagorelo, še en voznik v steno predora Kastelec

Kronika

Včeraj smo žal morali poročati o dveh smrtnih žrtvah, ki so jih zahtevale slovenske ceste, a mirna ni bila niti minula noč. V roku ene ure sta se na Primorki zgodili kar dve nesreči. Danes ob 0.16 je prišlo do nesreče na primorski avtocesti v smeri proti Kopru. Osebno vozilo je trčilo v steno predora Kastelec. Na kraju so posredovali koprski in sežanski gasilci, ki so zavarovali kraj nesreče in nudili pomoč reševalcem nujne medicinske pomoči slovenske Istre. V nesreči se je poškodovala ena oseba, ki je bila prepeljana v SB Izola.

Fotografija je simbolična.

Približno uro prej, ob 23.14, je prišlo do nesreče na avtocesti pri počivališču Studenec, v smeri proti Ljubljani, kjer so trčili vozilo s priklopnikom in dve osebni vozili. Na kraju so posredovali postojnski gasilci in gasilci PGD Razdrto, ki so kraj nesreče zavarovali. Ogenj, ki je izbruhnil v trčenju, so pogasili že mimoidoči. Poškodovanih naj bi bilo več oseb, koliko zaenkrat še ni znano. Avtocesta je bila popolnoma zaprta.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija