TRI SMRTNE ŽRTVE V PROMETNIH NESREČAH: Kombi zapeljal v motorista, drugi z avtom na pločnik in trčil brez zaviranja

Kronika

V Krškem se je nekaj po 16. uri zgodila prometna nesreča, v kateri je po trčenju s kombijem umrl motorist. Po prvih ugotovitvah naj bi 64-letni voznik kombija zapeljal na levo smerno vozišče in trčil v 60-letnega motorista, ki je pravilno pripeljal iz nasprotne smeri. Motorist je zaradi hudih poškodb umrl na kraju nesreče.

Fotografije so simbolične.

V Murski Soboti se je okoli 13.30 zgodila prometna nesreča, v kateri je umrl 60-letni voznik osebnega avtomobila. Vozil je iz smeri Cankarjeve ulice proti Panonski ulici, zapeljal desno na pločnik in brez zaviranja trčil v parkirano tovorno vozilo. Umrl je na kraju nesreče, so sporočili iz Policijske uprave Murska Sobota.

Policisti v teh vročih dneh voznike še posebej opozarjajo na strpnost in previdnost v prometu. Voznikom svetujejo, da vozilo pred uporabo dobro prezračijo in se na pot vedno odpravijo spočiti.

Zaradi posledic prometne nesreče, ki se je v Celju zgodila 29. junija, pa je umrla 80-letna peška, so danes sporočili iz Policijske uprave Celje. 29. junija v večernih urah je z dvorišča stanovanjske hiše na Trnoveljski cesti v Celju stopila v trenutku, ko je iz smeri Ceste v Trnovlje proti Cesti na Ljubečno pripeljal 29-letni voznik osebnega vozila, ki mu kljub umikanju v levo trčenja ni uspelo preprečiti. Hudo poškodovano peško so z reševalnim vozilom odpeljali v celjsko bolnišnico, kjer je v petek poškodbam podlegla.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija