POMLAD Z NOVIMI TRENDI: To so pričeske, ki bodo kraljevale v prihodnjih mesecih (FOTO)

Trendi

Sončni dnevi in prihajajoča pomlad nas vabijo v spremembe pričesk, ki temeljijo na lahkih pramenih, paž oblikah, svežem in preprostem slogu. Trendi frizur k nam prihajajo pod skupnim imenovalcem: praktično in naravno.

Spomladi bodo v modi lesketajoče se in lahke pričeske, lasje pa naj bodo skodrani na nonšalanten način, saj to poudarja kakovost in naravnost las.

Paž, legendarna pričeska, prihaja v različnih variantah in je postala absolutni hit, saj omogoča udobno vzdrževanje. Dobro oblikovan paž prinese minimalen napor pri dnevni oskrbi pričeske.

Čop je še en od hitov sezone. Najpreprostejši je lahki čop, pri katerem ne uporabljamo laka za lase, ki v prevelikih količinah posuši lase.

Vsako sezono imajo številne oboževalke tudi kratke pričeske, saj ne potrebujejo veliko nege. Ta vrsta pričeske je najbolj praktična v srednje kratki varianti, saj ne potrebuje pogostih obiskov frizerja, obraz pa odpre in mu da nežen ženstven okvir.

Stopničasto postriženi lasje poudarijo volumen in dajejo lasem dinamičnost. Tudi takšno pričesko je enostavno vzdrževati, ker temelji na naravni obliki las. Lahko je tudi zanimivo okrašena z različnimi prameni, ki sledijo osnovni barvi las.

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija