POLICISTI BODO OVADILI 46-LETNEGA PIRANČANA: Med novembrom in januarjem naj bi vlomil v šest objektov

Kronika

Piranski policisti so zaključili preiskavo več kaznivih dejanj s področja premoženjske kriminalitete, med katerimi so prevladovali vlomi v objekte, do katerih je prišlo med lanskim novembrom in letošnjim januarjem. 16. januarja so izsledili in začasno pridržali 46-letnega Pirančana, zoper katerega bodo podali kazensko ovadbo na koprsko tožilstvo.

Osumljenca, ki je v preteklosti že odslužil več zapornih kazni, so policisti 16. januarja izsledili v Piranu in zoper njega odredili pridržanje ter o tem obvestili pristojno državno tožilstvo, so danes sporočili iz koprske policijske uprave.

Po vseh izvedenih ukrepih so s pridržanjem zaključili, saj za moškega ni bila odrejena privedba k preiskovalnemu sodniku. Zoper 46-letnika bodo na tožilstvo v Kopru podali kazensko ovadbo za šest kaznivih dejanj, in sicer štiri vlome v poslovne prostore, vlom v stanovanjsko hišo in poškodovanje tuje stvari na škodo pravne osebe, so še navedli na policijski upravi.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Piranež |  28 .01. 2021 ob  07: 36
Star znanec policije... !! Kaj dela "Koka" ko je ni na zalogi, oziroma, ko ni šoldov za nabavo le te!!! Spet bo šel za nekaj časa pod ključ....redili ga bomo pa mi pošteni davkoplačevalci !! Škoda, da so ukinili Goli otok .
Pjero Panin |  26 .01. 2021 ob  15: 46
Ce je ta tisti ki je odtujil 30 cementnih podstavkov za sencnike,potem ga je treba zdravit za odvisnost.