V KOBJEGLAVI UMRL DOMAČIN: Vodja koprskih kriminalistov stopil pred mikrofone (VIDEO)

Kronika

V soboto popoldne je bilo v stanovanjski hiši v naselju Kobjeglava, v okolici Štanjela odkrito truplo moškega, 57-letnega državljana Slovenije. Policijska preiskava je hitro pokazala, da je moški umrl nasilne smrti. O dosedanjih ugotovitvah je v izjavi za medije danes spregovoril Primož Ogrinc, vodja Sektorja kriminalistične policije Policijske uprave Koper. Izjavo smo na Regionalu spremljali v živo.

Obveščeni sta bili tudi preiskovalna sodnica in okrožna državna tožilka.

Ogrinc je bil v svoji izjavi sicer sila skop. Kot je pojasnil zbranim novinarjem, je trenutno na delu več kriminalistov, ki intenzivno zbirajo informacije o dogodku. Več ni mogel povedati, ker je preiskava v teku. Oglede hiše so kriminalisti že opravili tako v soboto kot v nedeljo. Ogrinc zaenkrat ni mogel povedati niti tega, koliko časa je najdeno truplo že ležalo v hiši.

Izvedeli smo sicer, da je do zločina prišlo v Kobjeglavi, v starem delu vasi. Med domačini se širijo govorice, da je umrl eden izmed vaščanov, sicer domačin, ki se je po večletni odstotnosti pred leti vrnil v domačo vas. Od tedaj naj bi živel precej odmaknjeno od drugih. Mrtvega naj bi ga sicer našel eden od sovaščanov.

Policisti sicer prosijo vse, ki bi karkoli vedeli o dogodku, da to sporočijo na interventno telefonsko številko policije 113 ali na anonimni telefon 080 1200.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
KošaMona |  04 .04. 2022 ob  13: 25
-1
Samo ste pa hitri ajQuery1123040192812631087493_1649071479981 To pacijenti vejo ze en teden!