POLICIJA NAJ BI NAŠLA SLEDI ZA 12-LETNICO IN NJENIM UGRABITELJEM PEDOFILOM: Prst uperjen v grozljivo početje ugrabiteljeve matere (FOTO, VIDEO)

Kronika

12-letno deklico Moniko Karimanović in njenega domnevnega ugrabitelja pedofila v Srbiji išče že 620 ljudi. Danes poteka deveti dan iskalne akcije, odkar se deklica iz kraja Suvi dol pri Nišu ni vrnila iz šole v kraju Brzi Brod. Sumijo, da jo je odpeljal Ninoslav Jovanović, večkrat obsojeni pedofil in posiljevalec.

Deklico iščejo 24 ur neprekinjeno in to že deveti dan, tudi s pomočjo policijskega helikopterja in dronov. Kot neuradno poročajo srbski mediji, naj bi v bližini ene od hiš, v kateri naj bi se v preteklih dneh zadrževal Jovanović, našli ženske spodnje hlačke in otroško majico. Sumijo, da gre za stvari, ki jih je kupil, ko je ugrabil 12-letnico. Nekoliko dlje naj bi našli še salamo. Sumijo, da jo je izgubil Jovanović, ki je imel pred policijo devet ur prednosti.

Ko je dekličina mati prijavila izginotje, je policija takoj odšla na teren. Kmalu se je kot osumljenec pojavil Jovanović. Na območju Malče je bilo ukradeno vozilo in kasneje opaženo v kraju Suvi Dol. Vozilo je policija našla. Opravili so forenzične analize, ki so potrdile, da sta Jovanović in deklica bila v tem vozilu.

Do včeraj sta se javili dve priči, ki sta povedali, da sta videli deklico in njenega ugrabitelja. Na dveh lokacijah je bila najdena njuna DNK. Med drugim v hiši Jovanovićeve svakinje. Do sedaj so pregledali 50 vasi in zaselkov. Bojijo pa se prihodnjih ur, saj je napovedano sneženje.

SRBIJO PRETRESA UGRABITEV 12-LETNICE: Že teden dni v rokah posiljevalca, išče jo več sto policistov (VIDEO)

Več sto srbskih policistov v vseh vaseh okoli Knjaževca še vedno išče 12-letno deklico Moniko Karimanović in njenega ugrabitelja Ninoslava Jovanovića, ki je zaradi ugrabitev in posilstev v zaporu presedel že veliko let, znan pa je tudi po tem, da svoje žrtve ostriže.

Srbska policija je s pomočjo nemških kolegov izsledila osebo, ki je poskušala na Facebooku zapreti njegov profil. Sumijo, da ima srbski pedofil pomoč. Prišli so tudi do ljudi, ki so bili v zadnjem času v stiku z njim. Kot so povedali na policiji, so optimistični, saj Jovanović v preteklosti svojih žrtev ni ubijal.

Preiskava naj bi sedaj potekala v smeri meje z Bolgarijo. Osumljenec naj bi imel 12 ur prednosti pred policijo. Njegovi starši ne smejo zapustiti hiše, prav tako sin njegovega brata ne sme hoditi v šolo. Prst je trenutno uperjen v Jovanovićevo mater, saj naj bi ga kot otroka pretepala in vklepala v verige, poročajo srbski mediji.

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija