POHVALNA POTEZA, KI BO POMAGALA PRI ZAJEZITVI VIRUSA: Tudi v družbi Admiral zapirajo igralnice in hotele

Slovenija

Po tem, ko so se v družbah Grand Casino Portorož in Hit na Goriškem zaradi zaostrenih razmer zaradi novega koronavirusa v sredo odločili zapreti svoje igralnice, so tej dobri praksi danes sledili tudi v družbi Admiral. Danes so namreč sporočili, da so skladno z zaostrenimi razmerami in razglašeno epidemijo odredili zaprtje svojih devetih igralnih salonov in štirih hotelov s pripadajočimi restavracijami. Njihove enote vrata zapirajo danes in bodo zaprte do nadaljnjega.

"Igralni salon Karneval v Škofijah, Mediteran na Kozini, Inclub Princess v Novi Gorici, Riviera v Portorožu, Tivoli v Lescah, Lev v Ljubljani, Kongo v Grosuplju, Poetovio na Ptuju in Igralni salon Maribor pozivajo vse goste k strpnosti in razumevanju. Za delavce podjetij bo poskrbljeno. Zaradi korektnih medsebojnih poslovnih odnosov smo odločitev sporočili tudi vsem poslovnim partnerjem," so zapisali v družbi Admiral v sporočilu za javnost.

Poročali smo, da so v njihovi igralnici na Škofijah še v sredo zjutraj sprejemali italijanske goste, naposled pa so se odločili za družbeno odgovorno potezo, kar je vsekakor pohvalno.

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
vseved |  13 .03. 2020 ob  13: 24
Res družbeno odgovorna poteza. Zakaj niso zaprli igralnic ko so italijani uvedli blokado države?