POGOSTO SANJATE ISTE SANJE? Pazite, lahko najavljajo velike probleme!

Trendi

Ponavljanje določenih sanj je lahko opozorilni znak. Pokaže lahko, kako daleč ste pri reševanju določenega problema oziroma v čem je sploh težava.

V ponavljanje sanj nas sili podzavest, ki želi, da se soočimo z določenim problemom in ga skušamo rešiti. Nočne more se pogosto navezujejo ravno na travmatično izkušnjo ali situacijo, ki nas bremeni, trdijo psihologi. Če pogosto sanjate o teh stvareh oziroma situacijah, to lahko pomeni sledeče:

Sanje, v katerih ste goli ali neprimerno oblečeni, nakazujejo, da se bojite izkušnje, na katero niste pripravljeni. Strokovnjaki svetujejo, da razmislite o vaših odločitvah in strahu pred osamljenostjo.

Če pogosto sanjate o smrti vam bližnje osebe, morate pozabiti določeno stvar iz preteklosti in se prilagoditi trenutnim okoliščinam.

Če v vaših sanjah nikakor ne morete vzpostaviti telefonske linije, premislite, s kom niste v dobrih odnosih ter se s to osebo odkrito pogovorite.

V sanjah vozite avtomobil, a nikakor ne morete zavirati oziroma ga zaustaviti? To pomeni, da so nekatere stvari v vašem življenju trenutno izven vaše kontrole.

Če sanjate, da se vam je pokvaril določen aparat, se bolj posvetite vašemu zdravju. Tovrstne sanje lahko nakazujejo tudi na konkretne neuspehe v življenju.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija