PODROBNOSTI NESREČE PRI BERTOKIH: To je bil vzrok za trčenje v vozilo Darsa (FOTO)

Kronika

Že včeraj smo poročali, da se je okoli 12. ure pri uvozu Bertoki zgodila prometna nesreča. S koprske policijske uprave so danes sporočili več podrobnosti.

Včeraj ob 12.06 je na hitri cesti med Bertoki in Bivjem prišlo do prometne nesreče z materialno škodo. Policisti so ugotovili, da je 82-letni voznik zaradi neprilagojene hitrosti trčil v ustavljeno kompozicijo vozil podjetja DARS. Poškodovanih ni bilo, povzročitelju prometne nesreče pa so policisti izdali plačilni nalog.

NOVO V KOPRU IN ANKARANU, PARKIRAJ VARNO IN BREZ DOTIKA, Z APLIKACIJO, KI POVEZUJE VSO OBALO: Brez plačevanja z gotovino in brez skrbi o poteku parkirnine (VIDEO)

Skupina EasyPark je vodilni globalni ponudnik digitalnih parkirnih rešitev, ki s svojo storitvijo pokriva na milijone parkirnih mest po svetu. S svojo intuitivno aplikacijo ponuja registriranim uporabnikom najučinkovitejšo rešitev iskanja parkirnega mesta v več kot 1900 mestih v Evropi. Pametna storitev EasyPark je bila od leta 2001 prejemnica že številnih nagrad.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija