PODROBNOSTI HUDE NESREČE PRI BATUJAH: Domačin mrtev obležal na travniku

Kronika

Na regionalni cesti izven naselja Batuje v ajdovski občini je v petek popoldne v prometni nesreči umrl 41-letni voznik motornega kolesa. Pri prehitevanju je trčil v tovornjak, ki je v križišču začel zavijati v levo, nato pa ga je odbilo čez križišče, kjer je z motornim kolesom zadel v kovinsko varovalno ograjo. Umrl je na kraju nesreče.

Fotografija je simbolična.

S Policijske uprave Nova Gorica so danes sporočili nekaj podrobnosti nesreče. Ugotovili so, da je 41-letnik z motornim kolesom peljal po regionalni cesti iz smeri Dornberka proti Selu. Izven naselja Batuje je na ravnem delu vozišča, kjer je po sredini vrisana bela neprekinjena ločilna črta, začel prehitevati kolono treh vozil.

Ko je pripeljal do tovornega vozila, ki je bilo prvo v omenjeni koloni, je 43-letni voznik tovornega vozila v križišču za obrtno cono Batuje-Mlake začel zavijati levo. Motorist je z desnim bočnim delom motornega kolesa trčil v prednji levi bočni del tovornega vozila, nato pa ga je odbilo levo čez križišče, kjer je z motornim kolesom zadel v kovinsko varovalno ograjo. Obležal je na travnati površini ob kovinski varovalni ograji in zaradi hudih poškodb umrl na kraju nesreče.

NOVA STANOVANJSKA SOSESKA MOMENTO V IZOLI: 175 moderno oblikovanih stanovanj na izjemni lokaciji - izkoristite priložnost, rezervirajte posvet na info točki!

Moderno zasnovana stanovanjska soseska, ki se bo nahajala v Izoli na območju Livad, predvideva gradnjo 175 stanovanj v izmeri od 50 do 250 kvadratnih metrov uporabne površine. Soseska vila blokov oziroma manjših stolpičev bo ponudila visoko kakovost bivanja z ločenimi vhodi in dvigali, estetsko oblikovana, istočasno pa tudi funkcionalna stanovanja, ki bodo z umeščenostjo v samo mesto in z zeleno okolico, prinesli kakovost bivanja sredi mesta, na odlični lokaciji, praktično sredi obalnih mest.

Oba v nesreči udeležena voznika sta z območja upravne enote Ajdovščina. O nesreči pa je policija obvestila tudi preiskovalnega sodnika okrožnega sodišča in okrožno državno tožilstvo v Novi Gorici.

Kot so še zapisali na novogoriški policijski upravi, sta v letošnjem letu na cestah na Severnem Primorskem zaradi posledic prometnih nesreč umrli dve osebi, v obeh primerih voznika motornih koles.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija