POD POKROVOM PRTLJAŽNIKA: V Luciji izginil 1200 evrov vreden kovček

Kronika

Policisti Policijske uprave (PU) Koper so v zadnjih 24 urah intervenirali v 48 nujnih primerih in na številko 113 prejeli 165 klicev. Obravnavali so pet prometnih nesreč, v katerih je nastala premoženjska škoda in eno z lažjimi poškodbami. S področja kriminalitete so obravnavali dva vloma in pet tatvin ter nasilje v družini. Zaradi kršitev javnega reda in miru so intervenirali 4-krat.

Na Šmarski cesti v Kopru so prometni policisti ustavili 19-letnega voznika motornega kolesa. V naselju je prekoračil hitrost za več kot 30 km/h, poleg tega je vozil motorno kolo brez veljavnega prometnega dovoljenja.

V Jagodju so policisti odvzeli vozniško dovoljenje Vrhničanu, ki je prekoračil hitrost za več kot 50 km/h izven naselja.

Ponoči so v Izoli ustavili 56-letnega voznika osebnega avtomobila, ki je napihal 0,67 mg/l. Odvzeto mu je bilo vozniško dovoljenje.

V Luciji so ustavili 21-letno voznico osebnega avtomobila z Goriškega, ki ji je odrejen preizkus alkoholiziranosti pokazal rezultat 0,78 mg/l.

V Izoli pa so odredili alkotest 31-letnemu vozniku iz okolice Kopra. Napihal je 0,58 mg/l.

Kraja kovčka vrednega 1200 evrov

V Luciji je nekdo iz prtljažnika parkiranega avtomobila ukradel kovček z več kosi akumulatorskega orodja, vreden približno 1200 evrov.

Ilegalne migracije

Na območju PU Kope so policisti v zadnjih 24 urah obravnavali 17 oseb (od tega so 13 oseb vrnili italijanski varnostni organi). Obravnavani po enotah: PP Kozina 11, PPIU KP 2, PP Koper 2, PP Ilirska Bistrica 2. Na PP Ilirska Bistrica obravnavajo tudi 64-letnega državljana Hrvaške zaradi suma storitve kaznivega dejanja prepovedano prehajanje meje.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija