PIJAN IN ZADROGIRAN SE JE ZNESEL NAD DEKLETOM V LUCIJI: Poškodoval jo je po obrazu in nogah, 'razbil' še stanovanje

Kronika

V nedeljo ob 4. uri zjutraj so koprski policisti dobili prijavo o nasilju v Luciji, kjer naj bi moški pretepal žensko. Policisti so na kraju ugotovili, da je kršitelj pijan, dekle pa poškodovano po obrazu in nogah ... razbito je bilo tudi stanovanje. Na Koprskem so policisti med minulim vikendom sicer obravnavali več primerov nasilja, dva v družini, v enem primeru pa je prišlo do pretepa v taksiju, ko sta dva moška pretepla Koprčana.

Vse fotografije so simbolične.

Poškodovano dekle so odpeljali v bolnišnico. Kršitelj, 29-letni Domžalčan, je bil najbrž pod vplivom alkohola in drog. Z dekletom se je sprl, pri tem pa najprej razbijal pohištvo, zatem pa pričel pretepati tudi njo. Osumljenega so pridržali, sledi mu kazenska ovadba za kaznivo dejanje nasilništva, so sporočili s Policijske uprave (PU) Koper.

Ob 4.20 pa so policisti v Portorožu obravnavali še eno kaznivo dejanje nasilništva. Dva moška sta v taksiju pretepala Koprčana in ga poškodovala. Policisti glede na prejete opise nasilnežev zbirajo informacije o dogodku. Tudi sežanski policisti so obravnavali nasilje v družini in nasilnemu moškemu izrekli prepoved približevanja partnerki in otrokom. Sledi mu kazenska ovadba.

Umiril se ni niti ob prihodu policije

V soboto zvečer je bil v Izoli moški nasilen do partnerke in jo pretepal. Po prihodu policistov na kraj je z grožnjami nadaljeval, grozil je tudi policistu. Uporabljena so bila prisilna sredstva, odrejeno je bilo pridržanje. Sledi mu kazenska ovadba za kaznivo dejane napad na uradno osebo, ko opravlja naloge varnosti in izdan plačilni nalog zaradi kršitev.

V noči iz sobote na nedeljo so piranski policisti obravnavali nasilje v družini, ki se ponavlja. Nasilnemu moškemu je bilo odrejena prepoved približevanja, sledi mu kazenska ovadba za nasilje v družini.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Istriano |  18 .08. 2020 ob  04: 29
Vedno več je takih norcev.
td |  17 .08. 2020 ob  11: 51
23
Dokler bomo imeli človeške kazni za takšne izmečke družbe, bo pač tako. Za tako golazen bi morali vpeljati srednjeveške metode. Normalni zakoni in normalne kazni pa za normalne ljudi, ki naredijo pač neko napako.