OBUPANA MAMICA ŽE TRI MESECE IŠČE SVOJA OTROKA: Oče ju je skril, ste ju morda videli? (FOTO)

Slovenija

Po družbenih omrežjih se v teh dneh kot požar širi zgodba obupane mamice, ki išče svoja dva otroka. Pogrešana sta že od 5. decembra lani, odpeljal pa naj bi ju njun oče.

3-letna Amaya in 5-letni Amira sta pogrešana že od 5. decembra 2020. 

Kot je v torek poročal portal zon.si, so pripadniki Specialne enote Policije in policisti PU Ljubljana minulo soboto prijeli osumljenca, ki naj bi med drugimi kaznivimi dejanji nekdanji partnerici odvzel dve mladoletni osebi. Mamica Dijana Hisenaj, ki otroka išče že od 5. decembra, je obupana. Sumi, da je otroka, 5-letnega Amirja in 3-letno Amayo, nekdanji partner skril pri svoji mami, nahajala naj bi se nekje v Sloveniji. 

Nekdanji partner je 5. decembra lani prišel na dogovorjene obiske v Švico, kjer Dijana živi z otrokoma. Ker otrok do večera ni pripeljal nazaj, je Dijana takoj obvestila policijo. Otroka so najprej iskali v Švici, a je Dijana izvedela, da je oče otroka odpeljal v Slovenijo.

Dijana Hisenaj je obupana. Vsakršna informacija pri iskanju pogrešanih otrok bo dobrodošla.

"Ko sem ga klicala je zahteval, da se vrnem in bomo spet družina. Sicer otrok ne bom videla," je za zagorski portal povedala skrušena mamica. Da bi svoja otroka čimprej dobila nazaj, je najela celo odvetnika, a je osumljeni po prejetem obvestilu o prisilnem odvzemu otrok, z njima in svojo mamo izginil neznano kam.

Dijana predvideva, da sta otroka še vedno nekje v Sloveniji. Vsa družina pa prosi za pomoč pri iskanju. "Slovenija, zbudi se!" je na družbenem omrežju zapisala Dijanina sestra in pozvala k pomoči pri iskanju nečaka in nečakinje.

Na PU Ljubljana so za zon.si potrdili le, da so v torek odvzeli prostost moškemu zaradi suma storitve kaznivih dejanj povzročitve splošne nevarnosti, odvzema mladoletne osebe in preprečite uradnega dejanja ali maščevanja uradni osebi. Sodnik je zanj odredil pripor.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija