OBJESTNI VOZNIK ZBIL SRNO, NATO PA SE NAD NJO BRUTALNO ZNESEL: "A veš, kako sem užival, ko sem jo ubijal" (VIDEO)

Kronika

Gorenjski policisti so danes ponoči okoli 2. ure lovili voznika osebnega avtomobila. Med begom z Bleda proti Zgornjim Gorjam in Višelnici je voznik večkrat trčil v obcestno infrastrukturo. Vozil je hitro, a so ga policisti uspeli izslediti. Med divjanjem naj bi tudi povozil srno, nato pa se nad njo brutalno znesel.

Med pregonom ni bil nihče poškodovan, sodelovalo pa je več patrulj, so sporočili s Policijske uprave Kranj. Policisti voznika obravnavajo zaradi kršitev v prometu in suma storitve kaznivega dejanja zoper osebno varnost. Na kranjski policijski upravi pa naprošajo vse, ki so videli beg voznika, naj pokličejo Policijsko postajo Bled na telefonsko številko 04 575 72 00 ali interventno številko 113.

Ob tej novici pa se je na družbenem omrežju Facebook v skupini neprofitne organizacije Društvo srce za bulle pojavilo sporočilo, da naj bi ta isti voznik zbil srnico, nato pa jo brutalno pretepel. Njegovo domnevno kruto dejanje, nato pa še hvalisanje, je s telefonom posnel sopotnik.

Brutalno naj bi se znesel nad srno.

Objavil/a Regional Video dne Četrtek, 09. april 2020

Voznik v enem izmed posnetkov izrazi najprej jezo nad živaljo, ki mu je, kot pravi, "stolkla avto", nato pa še zadovoljstvo, da se ji je maščeval: "A veš, kako sem užival, ko sem jo ubijal, a veš, kako!"

Hvalisanje po domnevnem napadu na srno

Po domnevnem krutem napadu na srno.

Objavil/a Regional Video dne Četrtek, 09. april 2020

Videoposnetka sta na družbenem omrežju sprožila val ogorčenja.

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija