OBALNA KRONIKA ZADNJIH 24 UR: Intervenirali v 41 nujnih primerih, na številko 113 prejeli 143 klicev!

Kronika

Policisti Policijske uprave (PU) Koper so v zadnjih 24 urah intervenirali v 41 nujnih primerih in na številko 113 prejeli 143 klicev. Obravnavali so pet prometnih nesreč, v katerih je nastala premoženjska škoda in posredovali pri treh kršitvah javnega reda in miru. S področja kriminalitete so obravnavali dva vloma in štiri tatvine, eno ponarejanje denarja in eno kaznivo dejanje v povezavi s prepovedanimi drogami. Posredovali so tudi zaradi nezakonitih prehodov državne meje, so sporočili.

V Divači je nekdo vlomil v hišo. Najprej je poskušal vlomiti skozi balkonska vrata, kar mu ni uspelo, nato pa je vlomil skozi okno spalnice in sprožil alarm. Pregledal je vse prostore, vendar iz hiše ni po prvih podatkih ničesar ukradel. V Hrvatinih pa je nekdo vlomil v lokal in odnesel sladoled ter nekaj drobiža.

V Strunjanu so s privezanega lesenega plovila odtujili izvenkrmni motor Yamaha F4 AMHL, vreden 450 evrov.

Sinoči ob 20.36 so bili policisti obveščeni, da je na avtocesti, takoj za predorom Kastelec, v smeri proti Kozini zagorelo vozilo. Zagorelo je zaradi tehnične napake na motorju vozila. Nihče ni bil poškodovan.

Na območju PU Koper so od srede, 9. oktobra, od 6. ure, do danes, 10. oktobra, do 6. ure, obravnavali 18 oseb, ki so nedovoljeno prestopile državno mejo s Hrvaško. PP Koper je obravnaval sedem oseb, PP Ilirska Bistrica šest in PP Kozina pet oseb. Med njimi je bilo šest Irancev, štirje Pakistanci, trije Turki, dva Indijca, Afganistanec, Srb in državljan Bangladeša. Postopki še potekajo.

Policisti Policijske uprave Koper so sicer v zadnjih 24 urah intervenirali v 41 nujnih primerih in na številko 113 prejeli 143 klicev. Obravnavali so pet prometnih nesreč, v katerih je nastala premoženjska škoda, in posredovali pri treh kršitvah javnega reda in miru. S področja kriminalitete so obravnavali dva vloma in štiri tatvine, eno ponarejanje denarja in eno kaznivo dejanje v povezavi s prepovedanimi drogami.

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija