NOV PRIMER SLEČENEGA AVTA V KOPRU: Policisti sredi noči potrkali na vrata pretresenega lastnika (FOTO)

Koper

Eden izmed prebivalcev Olma je sredi noči doživel neprijetno presenečenje. Ob 3.15 so na njegova vrata potrkali policist in ga obvestili, da je nekdo 'slekel' njegovega audija in to praktično kar pred njegovo hišo. O podobnem primeru smo poročali že v začetku meseca, ko so neznanci sredi Kopra okradli mercedesa. Gre za organizirano kriminalno združbo? Se moramo prebivalci Obale bati za naše avtomobile?

Policisti so očitno ob nočnem obhodu v Olmu naleteli na belega audija brez pnevmatik. Ob 3.15 so potrkali na vrata lastnika, ga zbudili in vidno pretresenega obvestili, da je nekdo z njegovega osebnega vozila ukradel vse štiri pnevmatike s platišči vred.

V Kopru je 'slačenje' avtov očitno postala stalnica. V začetku meseca smo poročali, da so neznanci z mercedesa avstrijskih registrskih tablic, ki je bil parkiran na makadamskem parkirišču nasproti sodišča v Kopru, ukradli vse štiri pnevmatike s platišči vred in avtomobil pustili kar na zidakih.

Neznanci so mercedesa slekli v začetku tega meseca.

Tudi v današnjem primeru so neznanci okradeni avtomobil pustili na improviziranih nosilcih, zidakih. A so v tem primeru bili še bolj drzni, saj je bil audi parkiran pod lučjo in v neposredni bližini domovanja lastnika.

Ob tem se kar samo pojavi vprašanje, ali gre morda za iste storilce? Imamo na Obali organizirano združbo, ki krade pnevmatike?

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Yon |  19 .01. 2020 ob  17: 46
2 leti nazaj so meni isto pustili avto na zidakih na Markovcu, brez vseh platišč in gum. To je ista banda, ki krade že leta, policija jih pa ne odkrije.
donkihot |  18 .01. 2020 ob  20: 21
V Olmu še en Mercedes A na zidakih prejšnji teden..
Prognostik |  18 .01. 2020 ob  18: 42
Stalno poslušam po radiu policijska kontrola prometa tu pa tam, facebook skupina Promet za obalo enako konttolirajo promet tu in tam, misliš si policaji kot da so za vsakim ovinkom. V bistvu jih boli đoko te naše policaje. Izkoriščajo radio da nam perejo možgane kako zelo številčni so in kako nas stalno nadzorujejo. Če bi oni ponoči patruljirali peš po Kopru, Markovcu in tsko naprej, bi marsikaj videli in preprečili. Ali pa mogoče ne, mogoče bi jih izžvižgali.