NOČNI PREPLAH V RAKITOVCU: Begunci potrkali na vrata domačinov, ženska bila tik pred porodom

Koper

Za prebivalci vasi Rakitovec pri Kopru je pestra noč. Ob 2.15 so na vrata ene izmed hiš potrkali neznanci, ki so se predstavili kot begunci, domačine pa zaprosili, naj pokličejo policijo in reševalno vozilo. Med njimi je bila namreč noseča ženska tik pred porodom, so sporočili s Policijske uprave Koper.

Policisti so takoj prišli na kraj in ugotovili, da gre za štiri državljane Maroka in državljana Libije. Preko Regijskega centra za obveščanje je bil na kraj napoten zdravnik in reševalna enota. Žensko so oskrbeli že na kraju, zatem pa so jo odpeljali v porodnišnico Splošne bolnišnice Izola.

"Zgodaj zjutraj smo dobili informacijo, da je državljanka Maroka rodila zdravega otroka," so še sporočili koprski policisti.

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Ištrijan |  30 .01. 2020 ob  18: 59
Vse pohvale tem ljudem, ki so nesebicno pomagali pomoci potrebnim ubogim ljudem! Lahko so za vzgled in opomin vsaki vardi, taki in drugacni!!
Kukuruz |  30 .01. 2020 ob  14: 46
So vljudno potrkali na vrata in prosili za pomoc...
Na Kozini pa so verjetno ze namontirali gasilsko sireno,skopali jarke in zvlekli nemske brzostrelke,imajo zasedo 24ur in cakajo gdaj bodo Turki zaceli napadat.
Drek |  30 .01. 2020 ob  14: 25
-1
Zdaj ki bo JANSA jo bojo Z BRCO V TREBUH POSLALI NA HRVASKO.
kokodek |  30 .01. 2020 ob  13: 59
13
srečno mamica in dete !!!!!