NOČNA KOMEDIJA Z AVTOM S KUBEDA: Kdo je do Dolinske pripeljal Pola in peš pobegnil pred policisti?

Kronika

V soboto ob 2.40 so policisti v Kopru, na Dolinski cesti, ustavljali osebni avto. Voznik na znake ni ustavil, temveč je odpeljal naprej in takoj za krožiščem vozilo ustavil ob robu ceste, ga zapustil in pobegnil s kraja. Vozilo je ostalo v teku, kontaktni ključ pa je bil zlomljen. Zgodba se je nadaljevala zjutraj, ko so koprski policisti prejeli klic.

Zjutraj so namreč policisti dobili prijavo, da je v Kubedu nekdo ponoči ukradel osebni avto VW Polo, vreden 3000 evrov. Ugotovili so, da je bilo prav to vozilo odpeljano z avtovleko, saj je neznani voznik tega vozila ponoči bežal pred patruljo, na Dolinski cesti v Kopru pa iz vozila zbežal ter vozilo pustil prižgano v teku. Prijavitelj je kazal znake alkoholiziranosti. Vozilo je bilo sicer vrnjeno lastniku, nadaljuje pa se z zbiranjem informacij, so sporočili s koprske policijske uprave. Po zaključenih vseh policijskih postopkih sledi ustrezen ukrep.

V soboto ob 2. uri ponoči so v Ankaranu policisti zasegli osebni avto 32-letnemu domačinu, ki ne poseduje veljavnega vozniškega dovoljenja.

Še istega dne ob 22. uri so na Tribanski cesti pri Kopru policisti zasegli avto 51-letniku, ki nima veljavnega vozniškega dovoljenja.

Včeraj nekaj minut čez polnoč so v Hrvatinih zasegli osebni avto 57-letnemu vozniku, ki ne poseduje veljavnega vozniškega dovoljenja. Poleg tega je bil rezultat hitrega testa pozitiven na droge. Odrejen mu je bil strokovni pregled, katerega je odklonil. Sledi mu obdolžilni predlog.

Včeraj ob 1. uri so policisti v Kopru ustavili 26-letnega voznika osebnega avtomobila doma iz okolice Izole, kateremu je odrejen preizkus alkoholiziranosti pokazal 0.62 mg/l. Sledi mu obdolžilni predlog.

Včeraj ob 9.20 so na počivališču Ravbarkomanda, v smeri proti Kopru, policisti ustavili 29-letnega voznika osebnega avtomobila s prikolico brez ustrezne kategorije, z nepravilno označenim in naloženim tovorom. Vozil je brez očal, na vozilu pa ni imel homolgiranih pnevmatik. Priklopno vozilo je bilo izločeno iz prometa, vozniku sledi plačilni nalog.

Včeraj ob 10.45 so v Baredih policisti ustavili 41-letnega voznika iz Kort, ki je vozil osebni avto brez vozniškega dovoljenja. Na vozilu je imel nameščene registrske tablice, ki ne pripadajo temu vozilu, odrejen alkotest pa mu je pokazal 0,78 mg/l. Vozilo so zasegli, sledi obdolžilni predlog.

Na cesti med Grinjanom in Šmarjami je občan včeraj pod cesto opazil poškodovan skuter, brez registrskih oznak. Policisti so ugotovili, da je vozilo odjavljeno iz prometa, lastnik pa je iz Izole. Kolo z motorjem je lastnik prevzel na kraju. Vozilo mu je bilo v zadnjem mesecu ukradeno. Nadaljuje se z zbiranjem informacij.

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
kokodek |  27 .01. 2020 ob  17: 46
kaj politik iz Kopra , ki je pijan vozil v napačno smer ima vozniško dovoljenje jQuery112309675063385855309_1580143205124???