NEOBIČAJEN POJAV NAD UČKO: Deset v vrsti svetlečih 'predmetov' odletelo navzgor (FOTO)

Istra

Prebivalce Reke je včeraj zvečer na nebu presenetilo deset izrazito svetlih nebesnih predmetov. Bili so v pravilnih presledkih in v ravni črti. Dvigali so se nekje iz smeri Istre, približno nad Učko. Opazili so jih lahko tudi iz Opatije, piše portal Riječanin, ki je objavil fotografije

Približno pet minut se sploh niso premaknili, ampak so stali drug nad drugim, sčasoma so izginili navzgor, poroča portal. Na policiji so dejali, da glede tega niso prejeli nobene prijave.

TRAGEDIJO V ISTRI POSNELA NADZORNA KAMERA: Policaj do smrti povozil domačinko (VIDEO)

Včeraj okoli 18.30 se je v Poreču na Ulici Mate Vlašića zgodila prometna nesreča, v kateri je v naletu policijskega avtomobila umrla 72-letna domačinka. Nadzorna kamera bližnje kavarne je tragedijo posnela. Fotografija je simbolična. Prometno nesrečo je povzročil 24-letni policist, ki je bil v času trčenja sam v vozilu, med vožnjo pa ni imel prižganih luči oz.

So se pa pojavila ugibanja, da naj bi šlo za Starlink, majhno komunikacijsko satelitsko omrežje za internetno podjetje SpaceX Elona Muska.

Na nebu koje je izuzetno vedro se da uociti prelet Starlink satelita,izgledaju kao zvijezde poslagane u istom razmaku i putuju vrlo brzo :) Zanimljivo za promatrati!

Posted by Maja Kraljik on Tuesday, December 24, 2019

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Insulo |  25 .12. 2019 ob  20: 58
V Izoli so bili tudi videni, mislim da več kot 10, vsi v vrsti..