TRAGEDIJO V ISTRI POSNELA NADZORNA KAMERA: Policaj do smrti povozil domačinko (VIDEO)

Kronika

Včeraj okoli 18.30 se je v Poreču na Ulici Mate Vlašića zgodila prometna nesreča, v kateri je v naletu policijskega avtomobila umrla 72-letna domačinka. Nadzorna kamera bližnje kavarne je tragedijo posnela.

Fotografija je simbolična. 

Prometno nesrečo je povzročil 24-letni policist, ki je bil v času trčenja sam v vozilu, med vožnjo pa ni imel prižganih luči oz. sirene za nujno vožnjo, poroča Glas Istre.

'STAMPEDO' V NAKUPOVALNEM CENTRU: Zaradi božičnih daril poškodovanih več ljudi

Za najboljša mesta, s katerih bi najlažje prišli do daril, se je potegovalo okoli 150 ljudi. Ko so opolnoči po krajevnem času odprli balone z darili, so se začeli prerivati, kričati, prevrnili so božične pripomočke za fotografiranje, nekaj ljudi je padlo po tleh. Papež je polnočnico začel s procesijo kardinalov že ob pol desetih zvečer.

Po tragični nesreči naj bi policaj stopil iz vozila in po neuradnih informacijah vidno v šoku nekajkrat rekel: "Nisem je videl." Cesta je bila zaradi preiskave zaprta do 23. ure.

Po pripovedovanju domačinov naj bi preminula 72-letnica vsakodnevno prihajala v bližnjo kavarno, kjer je kupovala cigarete in igrala Bingo.

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija