NE LE V IZOLI, DIREKTOR BO TUDI V ŠEMPETRU: Radivoj Nardin nad rdeče številke

Slovenija

Svet zavoda šempetrske bolnišnice je na včerajšnji izredni seji na predlog za sporazumno prenehanje delovnega razmerja razrešil dosedanjega direktorja Stanislava Rijavca in za vršilca dolžnosti direktorja bolnišnice za dobo enega leta imenoval Radivoja Nardina, so po seji sporočili iz šempetrske bolnišnice.

Nardin bo funkcijo v.d. direktorja Splošne bolnišnice dr. Franca Derganca Nova Gorica opravljal poleg svoje obstoječe funkcije, in sicer direktorja Splošne bolnišnice Izola, kjer je skupaj s svojo ekipo uspel bolnišnico popeljati iz rdečih številk in vzpostaviti sodoben regijski medicinski center, so zapisali.

Svet zavoda šempetrske bolnišnice je na seji imenoval tudi novo predsednico sveta. To je postala Kristino Kuhanec Tratar. Slednja bo na tem mestu nadomestila Anito Manfreda, ki je pred kratkim odstopila s tega mesta.

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
td |  11 .10. 2019 ob  19: 41
@kakamo, e, tukaj ti dam prav, poznam več primerov, ko so ljudje noro čakali (sem sem jih rabil enkrat in sem prišel takoj na vrsto, ko pa sem čakal s sorodnico pa nekaj takega skoraj kar praviš ti), zdravnikov nikjer ali pa pustijo vse enemu zdravniku, ki verjetno ni specialist. Je pa vprašanje, če je to odgovornost bolnišnice, ker kar vem gre za državni projekt urgentnih centrov, verjetno je država odgovorna za odobrit sredstva za specialiste in podobno, ne vem. Lahko je tudi stvar v reševalcih, ki vozijo paciente na zadnja vrata. Verjetno pa je res urgenca najšibkejša točka bolnišnice, pa če so oni odgovorni ali ne.
galeb |  11 .10. 2019 ob  17: 02
@Tine
Pa ti stvari očitno poznaš v nulo. In iz tvojih besed zgleda, da tudi obvladaš v nulo. Zakaj se ne prijaviš? Vsi nesposobneži, delomrzneži, brezposelni itd. odpadejo pred tvojo veličino. Take kot ti rabimo. Kaj čakaš?
kakamo |  11 .10. 2019 ob  14: 47
...ma urgence ne zna postimat, da se ne caka 8 in vec ur...dokler se ne bo komu spet strgalo in bo tragedija...SRAMOTA!
Duracell |  11 .10. 2019 ob  14: 27
Marsikje bi bilo treba zaposliti razne kamijonđije pa ljudi s kmečko pametjo in pomest s to aktualno prisesniško sodrgo, od glave dol.
žveplo |  11 .10. 2019 ob  13: 41
Tine, res ne vem kaj ti gre v nos. Tudi jaz poznam Nardina od prej in se mi je zdelo čudno da je sprejel vlogo direktorja ampak bolnica je splavala iz rdečih številk in zdi se mi da je v boljšem stanju kot pred 10 leti. Razloga sta lahko dva:
1. Ali je sposoben in dela dobro in
2. Ali je pa toliko nesposoben, da ne zna niti krast.
Karkoli od obojega je lahko zelo dobro za bolnico, ker so tisti prej bili ravno nasprotno, ali so bili nesposobni in so slabo poslovali ali pa so dobro kradli...
Kaj ti, ti bi mogoče kradel, ko se toliko naprezaš?
Luminous |  11 .10. 2019 ob  12: 48
10
Naj bo kamionđija, ali kuhar ali ključavničar. Dokazal je, da se lahko bolnica razvija in posluje pozitivno. Vedno bo nerganje zaposlenih tako je tudi pri nas ampak napredek v SBI je viden.
Tine |  11 .10. 2019 ob  10: 33
-9
Sploh se ne zavedajo, kaj so si s tem Nardinom - kamjonđijo nakopali na glavo. Verjetno se ga hočejo v Izoli rešit, samo kaj, ko noče nihče delat vjavnih zavodih in se na razpise prijavljajo samo brezposelni ala Nardin - kamjonđija.