NAPAD PSA V DUTOVLJAH: Ugriznil 13-letno deklico

Kronika

Včeraj popoldan so na Policijski upravi (PU) Koper prejeli obvestilo, da je v Dutovljah pes ugriznil otroka. Policisti so opravili razgovore in ugotovili, da je 13-letno deklico pred nekaj dnevi v nogo rahlo ugriznil pes, ki ga je dobila soseda, državljanka Italije, v varstvo. Zoper državljanko Italije bodo policisti uvedli hitri postopek, so sporočili koprski policisti. O psih, ki se prosto sprehajajo naokrog in napadajo mimoidoče, smo sicer že večkrat poročali, včeraj, denimo, o dogajanju na Gorenjskem. Pred dnevi pa o odvezanih psih v Bertokih, ki so na cesti povzročili pravi kaos.

Včeraj ob 18.40 je na avtocesti pri Razdrtem padel motorist, 59-letni državljan Italije. Peljal je od Razdrtega proti Divači, pri razcepu Nanos pa se ni pravočasno odločil, kam bo zavil, zato je trčil v odbojno ograjo in padel. Na motornem kolesu je bila tudi sopotnica, 58-letna državljanka Italije, ki se je ob trku v odbojno ograjo poškodovala. Povzročitelju nesreče sledi globa, ker ni vozil po sredini voznega pasu.

V Postojni so policisti zasegli osebni avto 21-letniku, ker ne poseduje veljavnega vozniškega dovoljenja. Sledi mu obdolžilni predlog.

Po zalogo cigaret na bencinski servis 

V Zgornjih Škofijah je včeraj nekdo vlomil v hišo, pregledal vse prostore in odnesel dva kosa nakita.

Ponoči so vlomili v bencinski servis pri Postojni, od koder so odnesli kar 300 "štek" cigaret. Policisti zadevo preiskujejo. Ponoči je bil na delu tudi vlomilec v Prešnici. Iz kontejnerja je ukradel več kosov gradbenega orodja, v skupni vrednosti 6000 evrov.

Ilegalne migracije v zadnjih 24 urah 

Na območju PU Koper so policisti od včeraj od 6. ure do danes do 6. ure obravnavali 15 oseb, ki so nedovoljeno prestopile hrvaško-slovensko mejo. Policisti PP Kopra so obravnavali devet oseb, PP Ilirska Bistrica pa šest oseb. Ena oseba je že bila vrnjena hrvaškim varnostnim organom, tri osebe so nastanjene v centru za tujce, ostali pa bodo vrnjeni danes po zaključenih postopkih, so še sporočili s koprske policijske uprave.

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija