Najbolj presenetljiv scenarij resničen!? Boris Popovič kandidat za župana občine Piran?

Čeprav je do lokalnih volitev še leto dni, se je na Obali že začelo "segrevanje" politične scene. Zadnjih nekaj dni so vse glasnejše govorice, da naj bi se koprski župan Boris Popovič odločil, da na volitvah prihodnjo jesen seveda kandidira, vendar ne več za župana Kopra, ampak tokrat za župana Pirana. Kot pravi, naj bi Piran, nekdaj turistični biser Evrope, v zadnjih letih izgubil ves svoj lesk in v korist cele Obale, s tem pa tudi Kopra in Slovenije je, da se mu ta lesk čim prej povrne oziroma po njegovem mnenju mora Občina Piran postati ne le biser, ampak kar turistična meka Evrope. V izjavi za Regional je potrdil govorice. 

Po neuradnih informacijah naj bi tak predlog celo romal skozi strankino proceduro, z njim pa naj bi bilo seznanjeno predsedstvo stranke Piran je naš. V stranki sprva niso želeli komentirati informacij, češ da gre le za predlog, ki ni uraden, potem pa smo pridobili izjavo koprskega župana Borisa Popoviča, ki je za Regional povedal, da resno razmišlja tudi o tej možnosti. 

"Jaz sem prepričan, da v enem mandatu lahko spremenimo Občino Piran in s tem seveda Portorož v turistično meko Evrope, in to z lahkoto", je Boris Popovič izjavil za Regional. 

Stranka Piran je naš bi ga podprla

Marino Mahnič, predsednik stranke Piran je naš je ob tej izjavi povedal, da bi Borisa Popoviča v primeru kandidature zagotovo podprli, večina v stranki bi bila absolutno za. “Boris Popovič je več kot enkrat dokazal, da je zelo sposoben, iz Kopra je naredil zgodbo o uspehu in se lahko samo veselimo, da bi podobno zgodbo izpeljali v Piranu. Stranka bi z vsemi močmi stopila skupaj in podprla njegovo kandidaturo”, je še dodal. 

Kdo bi v tem primeru bil kandidat stranke Koper je naš v Kopru, se uradno še ne ve, krožijo pa govorice o različnih imenih, tako z Obale kot od drugod.  

Neuradno ! |  08 .10. 2013 ob  20: 31
Ker ga Bossman ne posluša bo namesto njega kandidiral kar Vesilj Hot.
POKADI MI GA |  08 .10. 2013 ob  14: 37
Gospod Popo naj najprej dokonča stvari, ki jih je zajebal ( preberi : kao zmanjkalo denarja ), to je predvsem objekt na Bonifiki in nato pokritje bazena v Žusterni ( kje je denar ki je bil zagotovljen za Žusterno ? ), potem pa gre lahko delat kažin v Piran,
Upam, da tudi kdo iz ustreznih organov pregona, ki nima kaj delati med sslužbo,( ker jih je preveč po pisarnah, tu mislim na razne inšpektorje, inšpektorčiče in podinšpektorčiče, ki si cel dan praskajo jajca za dobro plačo ) prebere kakšen komentar in bi lahko kaj ukrepali.
Predvsem me zanima kam je poniknil denar namenjen za prenovo bazena v Žusterni, kasneje je bilo rečeno da se bo porabil za pokritje in dokončanje bazena na Bonifiki in na koncu je magla pojedla denar in ni od tega nič.
Sedaj pa bi Popo spizdil v Piran.
Izgleda da smo res banana država, kjer vsaka opica lahko skače po svoje,
To je moje mnenje.
Dober je ta Slovenski narod da vse to prenaša, vprašam se. do kdaj, kje je spodnja meja ?
kr en |  08 .10. 2013 ob  08: 57
če sem prav razumel, je Popo imel včeraj tudi intervju na Caprisu, v soboto PR članek v Žurnalu, EKoper je zelo aktiven...

do volitev je še eno leto zakaj torej sedaj tak napad na medije?
- do zdaj ga ni bilo v medijih razen, ko je šel na sodišče
- si čisti javno podobo
- želi le konkurenci sporočiti, da je že pripravljen in da bo boj neizprosen (konkurenca itak spi in je zato slaba konkurenca)

kaj vse bi še lahko bil razlog, da se je Popo aktiviral tako zgodaj?

Izola |  08 .10. 2013 ob  06: 57
Tam je pa zelo hitro spakiral.
PopoFUN |  08 .10. 2013 ob  00: 03
To Popo ti si car, ljudje razumejo, da si sposoben in da bodo kmalu imeli nove lampadine, palme in povsod počen tiskan beton. In tega si želijo. Ko boš tam đupan bo disko od Lucije do Pirana. Trubači pa ob Tariniju. Franco Juri ti v muzejo že pripravlja prostror za spomenik častnemu občanu, če ne bodo hitli samega Tarinija iz trga in dali gor tvoj kip.
Piranese |  07 .10. 2013 ob  21: 28
-6
Da bi saj bilo res.
jQuery162029561016197021855_1381161032430? |  07 .10. 2013 ob  18: 10
katero registracijo bi pa imel na avtu ko bi se vozil po portorožu?

piranski grb te ne reši! tolk si nezaželen v naši občini da ti ne pomaga nobena kamuflaža ...
vedeževalka pravi: |  07 .10. 2013 ob  18: 07
popovič ne bo več župan! nikjer!
Mujo |  07 .10. 2013 ob  17: 10
-8
@Nova, AJDE BOLAN, I TI SI GLUH I SLEP KAKO REČE JOŠ NEKO, PITO SAM BRE ŠTO SU NOVO NAPRAVILI BANDA I STRMEČNIK?
Nova |  07 .10. 2013 ob  16: 16
ti je Mujo enosmerna cesta!
Mujo |  07 .10. 2013 ob  16: 10
-8
JA JAKO DOBRO ČUJEM I VIDIM. E AKO TI VIDIŠ BOLJE AJDE BOLAN KAŽI ŠTO IMA NOVO U ANKARANU, PA ĆU ONDA DA TI DAM PRAV.
@Mujo |  07 .10. 2013 ob  15: 50
10
Če slabo vidiš poznam dobrega okulista, če slabo slišiš pa dobrega otorinolaringologa, če pa ti manjka kakšen kolešček v glavi - ti žal ni pomoči!
1