NA ŠIRJENJE VIRUSA SO SE ODZVALI TUDI V PARKU SEČOVELJSKE SOLINE: Vodenja le na prostem, čistilna akcija prestavljena na jesen

Piran

"Zaradi ukrepov za omejitev širjenja koronavirusa do nadaljnjega v KPSS odpadejo vse javne organizirane prireditve," so danes sporočili iz Krajinskega parka Sečoveljske soline (KPSS). Med drugim so čistilno akcijo, ki je bila napovedana za 21. marec, prestavili na jesen, do nadaljnjega pa ne bo odprtja razstav v Casermi.

Za skupine, ki bodo na vodenem ogledu bodo vsa vodenja potekala le na prostem, brez ogleda filma v projekcijski dvorani. Istočasno se izvaja ogled le z enim vodnikom oz. za eno skupino (max. 55 oseb). Obisk trgovine Lera se izvaja v manjših skupinah (do 15 oseb). Za individualne obiske parka pa bo center za obiskovalce (MMC) še vedno odprt, prav tako bo odprta tudi okrepčevalnica Fioret.

Na več lokacijah po Krajinskem parku (vhod, sanitarije, MMC) bodo nameščeni dozatorji z razkužili za roke, dostopni tako zaposlenim kot tudi obiskovalcem. "Za preprečevanje okužbe z virusom je priporočljivo upoštevati vsakodnevne preventivne ukrepe," so v obvestilu še dodali v parku.

POMEMBNO OBVESTILO Zaradi ukrepov za omejitev širjenja koronavirusa do nadaljnjega v KPSS odpadejo vse javne...

Objavil/a Krajinski park Sečoveljske soline dne Torek, 10. marec 2020

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija