BO KORONAVIRUS KRISU OTEŽIL VRNITEV? "Ne vidimo ure, da pridemo domov," pravi njegova mama

Svet

Potem ko v Sloveniji iz dneva v dan število pozitivnih testov na novi koronavirus narašča in so prvi primer okužbe zabeležili tudi na Obali, smo se pri Krisovi družini pozanimali, ali je zaradi nastale situacije morda "ogrožena" njihova vrnitev domov, ki so jo načrtovali v tem mesecu, vse pa bo sicer odvisno od Krisovih izvidov krvi in mnenja zdravnika. "Ne, absolutno nismo razmišljali v tej smeri, saj ne vidimo ure, da se vrnemo domov," je jasna Krisova mama Ana Jerak.

Kot je dodala malčkova mama, je treba na Krisa zagotovo paziti, ampak meni, da ga lahko tudi doma obvarujejo. "Prepovemo obiske, se zadržujemo bolj doma v kombinaciji s sprehodi v naravo," je opisala in dodala, da že prej z njim niso zahajali v trgovske centre in na območja, kjer je gneča.

"Upam, da bo vse šlo čim prej mimo, da bomo lahko vsi normalno živeli, brez strahu pred virusom," je v odgovor še zapisala Jerakova.

V ZDA so sicer do ponedeljka zvečer potrdili skupno 708 okužb z novim koronavirusom in 27 smrtnih žrtev, 15 okuženih pa je doslej ozdravelo, do ponedeljka zvečer pa so v Sloveniji potrdili še dve okužbi z novim koronavirusom, s tem se je število okuženih povzpelo na 25.

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Koper |  10 .03. 2020 ob  15: 16
Res neumne izjave.It v Koper v katerem se še vedno sprehajajo Italijani.V mesto iz katerega vsak dan hodijo na delo čez mejo.V mesto kjer so danes 3 katerih se še vedno čaka na izvid in so dobesedno vdrli v zdravstveni dom peljat tako šibkega otroka.
Res bolano,...
Mimi |  10 .03. 2020 ob  11: 59
Omg. Kakšne izjave mame... Sej ne morem verjet
vseved |  10 .03. 2020 ob  11: 05
-1
Neodgovorna smrklja!