NA OBMOČJU OBČINE PIRAN PONOVNO PLAČLJIVA PARKIRIŠČA: Postanek v mestnem jedru bo omejen na 15 minut

Piran

Od srede, 17. februarja bodo na območju občine Piran ponovno plačljive vse javne parkirne površine. Brezplačen postanek v piranskem mestnem jedru pa bo omejen na 15 minut. Kot v sporočilu za javnost navaja Okolje Piran, bodo na sedežu podjetja za stranke odprli tudi blagajno in pisarno za izdajo abonmajev.

Javno podjetje Okolje Piran z jutrišnjim dnem znova uvaja plačilo parkirnin na javnih parkiriščih v Strunjanu, Seči, Luciji, Portorožu in Piranu. Plačljiv režim parkiranja bo po novem veljal tudi na parkiriščih pri Zdravstvenem domu v Luciji, pri športni dvorani v Luciji, pred Supermarketom Mercator v Luciji, na območju med pošto in Podvozno cesto in pred Mercatorjevo trgovino na Belem križu. V starem mestnem jedru Pirana bo brezplačen postanek z avtomobilom znova omejen na 15 minut.

Nadzorniki Okolja Piran bodo na obračunavanje parkirnine uporabnike do konca tedna le opozarjali.Zaradi izboljšanja epidemiološke situacije se za stranke na sedežu Okolja odpirata tudi blagajna in pisarna za prodajo parkirnih abonmajev. Kot sporočajo s podjetja, bo vstop v stavbo dovoljen samo eni stranki naenkrat ob upoštevanju vseh navodil in ukrepov za preprečevanje širjenja okužb.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija