NA HRVAŠKO VRNILI VEČJE ŠTEVILO MIGRANTOV: Vodiča kazensko ovadili

Kronika

Včeraj so policisti na mejnem območju koprske policijske uprave prijeli več ilegalnih prebežnikov, ki bodo vrnjeni na Hrvaško. Prijeli so tudi enega od vodičev organiziranih skupin ilegalnih prehodov čez mejo, zoper katerega bo podana kazenska ovadba.

Pri Zabičah so policisti prijeli dva državljana Pakistana, ki bosta vrnjena na Hrvaško. Popoldan so pri Zemunski vagi prijeli še dva državljana Turčije, ki bosta vrnjena na Hrvaško.

Dopoldan so ilirskobistriški policisti na cesti Dolenjski potokTrpčane prijeli 12 tujcev, eden je državljan Kosova, ostali državljani Turčije. 38-letni državljan Kosova, ki živi na Hrvaškem, je bil identificiran kot vodič in mu sledi kazenska ovadba, ostali bodo vrnjeni na Hrvaško. Zvečer pa so piranski policisti prijeli tri državljana Kosova, ki bodo prav tako vrnjeni na Hrvaško.

Ob 22. uri je policijo domačin obvestil, da je šlo v Pregarjah mimo njegove hiše več migrantov. Policisti so prijeli 7 državljanov Pakistana in 8 državljanov Afganistana, ki bodo vrnjeni na Hrvaško. Ob 5. uri zjutraj pa so v Ilirski Bistrici prijeli še štiri državljane Turčije, ki so prišli v Slovenijo nelegalno. Policijski postopki so še v teku, so še sporočili s koprske policijske uprave.

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija