Krajanom prekipelo: Na Facebooku objavili fotografije in imena dilerjev

Kronika

Društvo krajanov Sveti Sava iz Lazarevca v Srbiji je na Facebooku objavilo seznam dilerjev z njihovimi fotografijami in naslovi prebivališč.

Društvo krajanov Sveti Sava je pred dvema mesecema sprožilo akcijo javnega razkritja vseh dilerjev v svojem kraju. Lepili so plakate z imeni in priimki dilerjev in na ta način skušali pritegniti pozornost policije.

Zdaj so šli korak dlje. Na profilu Facebook so objavili njihove fotografije s popolnimi biografijami, naslovi prebivališč in informacijami o njihovih delovnih mestih, ki so bila le krinka za njihovo dilersko delo.

"Na ta način želimo zaustaviti prodajo drog otrokom, ubijanje najstnikov, kakor tudi uničevanje celotnih družin," pravijo v društvu krajanov Sveti Sava. Vse državljane Srbije so pozvali, da storijo enako, saj kot pravijo, "se v vsakem naselju ve, kdo in kako prodaja drogo."

 

Face |  03 .11. 2013 ob  08: 36
Pravilno ! Smrade je treba obelodanit !
kr ena |  03 .11. 2013 ob  08: 04
Hmmm tudi pri nas bi lahko to naredili... me prav zanimajo rezultati :D
upornik |  02 .11. 2013 ob  21: 55
13
Če se bi to zgodilo pri nas, si takoj v arestu, za izdajanje poslovne skrivnosti .Od čega bi pa udba živela in kompletni sistem vzdrževanja. Udbe uradno res ni več je pa trgovina ostala in organizacija .Policija pri nas polovi tiste ,ki jim skačejo v zelje.