MARJETICA KOPER SPOROČA, DA BODO ZASEŽENI PSIČKI NA VOLJO OD DECEMBRA: Hkrati vabi lokalne podjetnike, da izkoristite njihove sodobne možnosti oglaševanja

Koper

Marjetica Koper sporoča, da bodo psički, ki so jih policisti zasegli v Hrvatinih, na voljo za posvojitev od meseca decembra dalje. Inšpekcija je izdala odredbo, ki je lastniku psičke trajno odvzela in jih predala v Obalno zavetišče na Dvorih pri Sv. Antonu. Iz zavetišča so še sporočili, da psički nimajo večjih zdravstvenih težav, imajo apetit in so precej razigrani. 

Nekaj dni po objavi Policijske uprave Koper je njihov telefon skoraj pregorel, elektronska pošta pa je bila povsem zapolnjena. Ob tej priložnosti se uporabnikom, ki jim niso uspeli odgovoriti opravičujejo in prosijo za razumevanje, saj je bila ob objavi prava histerija. Pred oddajo psičkov bodo v zavetišču poskrbeli še za poseben protokol in upajo, da pri potencialnih posvojiteljih ne bo pustil slabe volje.

Iz Marjetice še sporočajo, da se nezadržno približuje konec leta in z njim veseli december. Kljub ne najbolj rožnati situaciji vse lokalne podjetnike vabijo, da izkoristite možnosti sodobnega oglaševanja vaših produktov ali storitev. Lahko pa preprosto strankam ter poslovnim partnerjem zaželite uspešen zaključek starega ter začetek novega leta. Pišite jim na elektronski naslov oglasevanje@marjeticakoper.si ali jih pokličite na 051 397 567.