LJUBITELJI DOMAČIH JAGOD, POZOR: Razprodaja sadik na meter v Purissimi

Koper

Če ste ljubitelj jagod in želite svojo vrtno oazo obogatiti s temi slastnimi sadeži, vas Kmatijska zadruga Agraria Koper (KZ Agraria) vabi na razprodajo sadik jagod, ki bo tudi letos potekala v Kmetijsko Razvojnem centru Purissima, Spodnje škofije 11e.

Termina razprodaje:

- Petek, 31. maj: od 8.00 do 14.00

- Sobota, 1. junij: od 8.00 do 12.00

Cena sadik:

- 5 evrov/meter (z DDV), v metru je 10-12 sadik

Osnovne informacije o izdelku: Jagode, ki jih ponujajo, so iz lastne proizvodnje sadik Purissime. Prodaja se izvaja na meter, kar pomeni, da v enem metru prejmete 10 do 12 sadik.

Nega in vzdrževanje po nakupu: Ko kupite sadike jagod, je pomembno, da jim vse listje porežete do 5 cm nad substratom. Sadike lahko pustite v metru ali jih razdelite na posamezne sadike. Ko jih posadite, poskrbite, da jih dobro zalijete.

Sadike jagod so preprost način, kako na svojem vrtu pridelati sladke in sočne sadeže, ki bodo obogatili vašo prehrano in posladkali vaše poletne dni. Agrarijina ponudba je izjemna priložnost za vse vrtičkarje in ljubitelje jagod, da si zagotovijo kvalitetne sadike po ugodni ceni.

Lokacija razprodaje: Kmetijsko Razvojni center, Spodnje škofije 11e (Purissima)

Ne zamudite te edinstvene priložnosti in se pridružite razprodaji sadik jagod v Purissimi. Pridite in si zagotovite svoje sadike ter uživajte v bogati letini okusnih jagod!

Za več informacij lahko obiščete njihovo spletno in Facebook stran ali jih kontaktirate neposredno.