LEA SIRK SE JE OPRAVIČILA: "Sem temperamentna Primorka, besedo na 'F' dnevno uporabljam"

Slovenija

V javnosti še vedno odmeva incident, ki si ga je privoščila primorska pevka Lea Sirk na sobotni Emi, na kateri sta zmagala Zala Kralj in Gašper Šantl s skladbo Sebi. Očitno vse skupaj precej obžaluje, zato je včeraj na svojem Facebooku objavila videoposnetek z opravičilom.

Spomnimo, lanska zmagovalka Eme Lea Sirk, ki je bila letos tudi članica strokovne komisije, si je privoščila večji spodrsljaj, ko je ob podelitvi steklenega pokala zmagovalcema ozvočena dejala prijateljici Raiven, ki je izpadla v finalu, da ne more verjeti. V zaodrju pa se je vse skupaj še malce bolj zapletlo, saj je bila Lea na posnetku, ki je zaokrožil po socialnih medijih, precej sočna z besedami, ki jih je zaključila s stavkom: "Ko jih j***!".

V videu, ki ga je Lea objavila na Facebooku, je pojasnila, da ni imela slabih namer, vendar je kot Primorka precej glasna in temperamentna"In včasih plačam za to. Tokrat sem zelo, zelo plačala, veliko vsoto," je priznala.

V nadaljevanju videa je med drugim pojasnila, da se ji vse skupaj ni zdelo tako "grozljivo", vendar je dolžna opravičilo, "ker se grdih besed v javnosti, na nacionalki in na izboru Ema ne bi smelo na tak način uporabljati." Obenem je dodala, da je "beseda na 'F'" v njeni "dnevni uporabi". 

Ali vas njeno opravičilo prepriča ali ne, presodite sami.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Drek |  22 .02. 2019 ob  19: 33
10
Ne žali primorcev, če si ti primitivna in neolikana, to ni značilnost primorcev. Ne mešat iskrenostjo z neolikanostjo.
Prejšnje leto se te vsi dojemali kot pridno punco, mlado mamo, tako "acqua e sapone", katero pac stelajo v neko sexy viola bitch za potrebe showa. MIslim , da je ta kontrast palil.
Zdaj pa so te vsi videli za to kar si : neka razvajena postaska egoisticna primitivka, kar tvoje opravicilo dokazuje, ker moras bit GLUPA ,da ne stekas , da ni bil problem v FAKING odprtem mikrofonu, ampak o tvoji kasnejsi izjavi ,da kdo naj je be nas gledalce. Pac dvaktrat si dokazala ,da si naduvana in pristranska. Se nic nisi naucila od Tinkare Kovac , ki gre na qurac vsem , ker je vzvisena? Ona je vsaj olikana, ti pa si vzvisena in prostaska. Itak se vidi , da so te prisilili v opravicilo ,ker skodi tvoji karijeri, dokaz je to ,da omenjas svoj nov komad. Verjetno tudi na tvojih koncertih je vecina publike stara od 10 do 15 let, in komaj zdaj zastekas , da si jim zgled? Ker to bi morala stekat ze z dejstvom, da si MAMA.
Dragica |  22 .02. 2019 ob  14: 36
-3
Tudi jaz večkrat rečem besedo na f.... fašist
jlz |  22 .02. 2019 ob  11: 26
12
Poznam veliko temperamentnih Primork, fucking koliko!!! Nisem jih slišala, da bi v stavku s štirimi besedami - dve od teh bile na f! Ma, kdo jim je kriv, ma ko jih j....
kaslc |  22 .02. 2019 ob  10: 29
16
Ne se sekirat ,ti bo že tašča uredila da ti ne bo manjkalo ničesar.
Kakšen hitri zečaj obnašanja bi bilo pa vseeno dobro obiskati.
Drugače se pa strinjam z izjavo @Istriana.
In boljše da si tiho ker vse skupaj še bolj zapletaš.
Erazem |  22 .02. 2019 ob  05: 45
37
Nevzgojenost ni temperament. Kako šele vzgaja svoje otroke?
Eho |  21 .02. 2019 ob  23: 20
-27
Ma, iskreno povem, precej raje vidim, da me iskrena iskreno nekam iskreno pošlje, kot pa, da je v trenutku nejevolje lažna in pocukrana z mano. Mislim, da je v njeni izjavi veliko manj samo-interesa kot v izjavah vseh ostalih nastopajočih, ki so se posamično vsak zase trudili, da od njih kupujete in ne od drugih, kot kašne stare prefrigane branjevke na tržnici so se obnašali skušajoč prodat svojo robo za najboljšo, taki ljudje so polni listkov s cenami......Jeza tistega, ki ne pozna niti malo samo-interesa je več vredna kot ljubezen tistega, ki je sebičen. Sebični ljudje so polni lepila, vse bodo storili, da vam bodo ugajali, med tem ko pa se Lea Sirk ni trudila ugajati, to je njena velika prednost. No ja, če bi to kdo rekel 30 let nazaj bi zagotovo bilo zelo nenavadno, danes lepo vas prosim to ni nič nenavadnega. Lea je čisto v redu punca.
Motoviltz |  21 .02. 2019 ob  17: 39
50
Ke mižerja.
Opravičila bi se lahko v treh stavkih in bi bilo čisto dovolj.
Da pa izkoristi opravičilo , da nam spet soli pamet , nas nadmudriva z nekimi nemumnostmi....
O katerem temperamentu pa govori.
Če nekdo živi na ozemlju, ki ima mediteransko klimo, še nič ne pomeni.
Jaz vidim neko razvajeno osebo, ki kolne na nacionalki, ki zmerja vse gledalce z nekim "ko jih je..." itd, ki dnevno uporablja "f" in se celo s tem hvali pred svojimi otroki..
Ma lepo vas prosim.
Ne zdaj žalit še primorce oz. istrijane !
iskreni |  21 .02. 2019 ob  16: 15
44
Stvar nebi bila tako grozljiva, če bi ostalo samo pri tistem kar se je zgodilo na odru, grozlivo je bilo kar se je zgodilo v zaodrju. Arogantnost in prepotentnost na vrhuncu. Tudi opravičilo v videoposnetku ne deluje ravno prepričljivo, vse jemlje preveč neresno in z lahkoto, ni zaznati kesanja, katero je potrebno za se nekaj naučit iz lekcije. Kazen bo verjetno sledila tako ali drugače. Punca je še mlada in upam da bo v prihodnosti spoznala resnost napake ki jo je storila, pri tem ji želim vso srečo.
bubobubo |  21 .02. 2019 ob  16: 09
-26
@Istriano
nehajmo biti tako puritanski in sedaj delat cirkus iz ene res nekoliko neprimerne izjave, vendar kar je preveč je preveč.....ko bi le toliko skrbeli in komentirali bolj pomembne stvari kot je en ubogi "faking", res pretiravanje na kvadrat
Istriano |  21 .02. 2019 ob  15: 47
57
Si neolikana primitivka, ne pa temperamentna Primorka.