"KO JIH J***": Lea Sirk je po letošnji Emi takole izražala svoje razočaranje (VIDEO)

Slovenija

V medijih in na spletu skoraj bolj kot novica o zmagovalni skladbi letošnje Eme odmevajo komentarji lanskoletne zmagovalke Lee Sirk. Primorska pevka namreč ni mogla oziroma niti ni hotela skriti razočaranja, da gledalci in poslušalci na Evrovizijo v Tel Aviv niso poslali njene favoritke Raiven.

Strokovna komisija je namreč na sobotnem izboru Ema 2019 v veliki finale poslala Zalo Kralj in Gašperja Šantla s skladbo Sebi in Raiven, ki se je letos predstavila s pesmijo Kaos. Sirkova je, še preden je voditeljica večera Ajda Smrekar razglasila zmagovalca, očitno prepričana v zmago njene favoritke, pogledovala proti Raiven. Nato je očitno sledil šok, saj je občinstvo izglasovalo zmago umirjene skladbe Kraljeve in Šantla.

Sirkova je kot lanska zmagovalka stekleni pokal podelila zmagovalcema, nato pa objela Raiven in ozvočena dejala, da ne more verjeti. Svojega mnenja ni skrivala niti v zaodrju, v eni izmed izjav, ki si jo lahko ogledate na posnetku, je bila še posebej sočna.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
jlz |  19 .02. 2019 ob  21: 26
Nekje sem prebrala ali slišala, da so bile na letošnji EMI najboljše in najkvalitetnejše.... REKLAME! Pa še res je. O obnašanju Sirkove - ste pa dovolj povedali spodaj. Svoje nesoglasje bi lahko predstavila bolj uglajeno - pa je, žal, polna sama sebe. Pa tudi kultura ni ravno.na nivoju.
koperčanec |  18 .02. 2019 ob  22: 55
36
Obnašanje ,izražanje in njeno petje bi moralo iti tja kamor spada , v zakotne beznice ,kjer bi lahko prosperiralo njeno mnenje , ki pa res ni merodajno za nas "ko jih je...be" , ampak za tiste na RTV - ju, ki so jo postavili v to vlogo in ji neprestano vsiljujejo vloge ,ki jim ni dorasla oziroma nas venomer posiljujejo z njeno podobo vedoč da je naročnina RTV -ja obvezna in nam lahko servirajo vsa ta "sranja" /žargon dotične / brez posledic !
Monteverdi |  18 .02. 2019 ob  18: 40
43
Očitno, da smrklja še ni odrasla in živi v oblakih. Za tako izjavo si Lea zaslužiš najmanj močno KLOFUTO po zobeh. Gledalci, si take primitivnosti ne zaslužimo. Upam, da si bila tokrat zadnjič v taki vlogi. Obenem močno upam, da se bo to poznalo tudi v tvoji nadaljnji karieri ......bljak, bljak, bljak
kaslc |  18 .02. 2019 ob  17: 44
46
Če nebi imela tašče na CKŠP Izola ki jo je porinila pri vseh prireditvah zraven , nebi punca delal nič.
Tako nekako kot Rudi Bučar in Primorski Fantje.
Izolski dinozavri pri koritu ,podkovani z političnim sponzorstvom očetov, stricev, tet in tašč.
Motoviltz |  18 .02. 2019 ob  14: 06
57
Lea Sirk je s tem "ko jih je.." mislila na nas ,
na vse nas ki plačujemo naročnino in
omogočamo takim psevdo umetnikom ,
da se tako primitivno obnašajo preko javnih medijev.
Sramota !
Motoviltz |  18 .02. 2019 ob  14: 01
-3
Ja res , ni za razglabljat okrog tega glasovanja.
Glasbeni okusi so različni, ma na to foro ne moremo porivat neke poštrikane pesmice.
Če se išče nekaj , kar naj bi vžgalo
potem se lahko kriteriji tudi menjajo in je samo za primer pesem Fridays daleč nad temi.


bubobubo |  18 .02. 2019 ob  13: 41
-21
roko na srce, veliko ni zgrešila, res ko jih j....., če nam ponujajo tako "glasbo", od dveh zmazkov res nimaš kaj izbrati, totalno zgrešen sistem glasovanja
žveplo |  18 .02. 2019 ob  13: 14
40
Podajam mnenje, kako jaz vidim zadevo. Komisija, tujec, ki gleda da bo izbral najslabša dva komada, že zaradi tega da bo njegova matična država imela eno konkurenco manj.
Lea, ki izbere Raiven, ker ji je pač všeč taka "muzika" in kot drugi komad izbere po njenem okusu najslabšega možnega torej mala zasanjana zaljubljenca. Darja katere glas ne more premagati ostalih dveh, ker sta slučajno izbrala iste čeprav iz drugačnih razlogov. Jaz bi na mestu Darje protestno odšel, da take sramote pač ne bom poslušal in podpiral...pa ni šla, ker tudi ona živi od RTV-ja... No in se je zgodilo, kar je prav da se je zgodilo.
ZAHTEVAM PA ODSTOP VSEH ODGOVORNIH NA RTV-JU VKLJUČNO Z GENERALNIM DIREKTORJEM.
Že na začetku se bi morali vprašati, kakšne neumnosti prihajajo na prijavo za EMO, in če pri nas ni enega ko bi znal naredit hit (ker samo to se išče) potem pač ne gremo na Izraelizijo - evrovizijo. Tudi, če je samo eden ali dva kandidata, pač nima smisla delat cirkusa okrog tega, ker tekmovanje preveč stane, za dve omrtvičeni popevki.
HALO PLAČUJEMO NAROČNINO ZA RTV SLOVENIJO... NE NAM KRAST DENARJA !!!
Erazem |  18 .02. 2019 ob  13: 06
22
Malo bi dopolnil predhodnika. Široka paleta barv, neznanje jezika (vsaj kažejo ga v javnem nastopanju), pomanjkanje osnovnega bontona... Saj tudi sodijo tja v Azijo.
Motoviltz |  18 .02. 2019 ob  11: 34
79
To je kultura "umetnikov" v dobi x-faktojev.
Instant zvezde , ki o glasbi nimajo blage veze, kvečjemu dobre veze.
Zmagovalna skladba res ni nek presežek, je pa vsaj enostavna in iskrena.
Raiven in njena nesramna sponzorica imata res podoben stil, če temu lahko rečemo stil.
Malo melodije, nekaj tetoviranih mačotov, in histerični slo rap s sintetično ritem sekcijo.
Sprašujem se, kaj so njuni producenti poslušali zadnjih 20-30 let.