KŠOK SE ZAGOVARJA PRED OBTOŽBAMI: Priznavajo napako, a bi cenili bolj konstruktivno komunikacijo

Koper

Na priljubljeno prireditev Kluba študentov občine Koper (KŠOK), ki v staro mestno jedro Kopra vsako poletje privabi veliko število obiskovalcev, je letos padla črna pika. Kot smo poročali, je bila nad 20. obletnico Oživele ulice izredno razočarana plesna vaditeljica, ki se je tik pred zdajci odločila odpovedati nastop svojih varovancev, ker, kot je zapisala, organizatorji niso izpolnili svojih obljub in poskrbeli za varen nastop otrok. Koprski študenti so se oglasili "nekoliko žalostni in razočarani nad odzivi javnosti nad neljubi dogodek."

"Zavedamo se, da je ob sodelovanju s plesnimi društvi prišlo do nevšečnosti, ki so predvsem posledica nesporazumov in nenamerne napake, pa tudi nekaterih zunanjih dejavnikov, na katere žal nismo imeli vpliva," so v sporočilu za medije zapisali na KŠOK in dodali, da napako globoko obžalujejo. "Cenili pa bi bolj konstruktivno komunikacijo, saj bi mogoče v tem primeru lahko nesporazume odpravili prej. Namesto tega smo bili namreč deležni delno neresničnih obtožb neupoštevanja dogovorov s plesnimi društvi," so dodali.

Poudarili so, da je bila plesnim društvom za nastop obljubljena podlaga, ne pa koncertni oder. Priznali pa so, da so naprej predali napačno informacijo o velikosti te podlage.

"Nesporazum, ki je nastal, je posledica izključno naše organizacije ter kot tak nima prav nobene zveze s samo Mestno občino Koper in županom ali kakršnim koli drugim podpornikom prireditve, kot je to na podlagi nepreverjenih dejstev ter domnev posameznikov in posameznic ponekod izpostavljeno," v pismu poudarja predsednica KŠOK Lea Prodan. Njen celoten zapis si lahko preberete spodaj:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Silvana63 |  02 .09. 2019 ob  11: 52
Res si kokodek! Ni napisano, da je bila voditeljica žaljiva! Bila je totalno nepripravljena. Glede na to da je bila jubilejna 20. Oživela ulica, bi pričakovali izkušeno voditeljico, ali pa vsaj primerno pripravljeno. In ja, ne blatim, žal je bilo tako in upam da bo naslednje leto boljše.
kokodek |  02 .09. 2019 ob  11: 40
-1
voditeljica niti malo žaljiva in za vse , če se je zmotila se je opravičila.....gotovo silvana si polna jeze in znaš samo blatiti ali pa te sploh ni bilo na trgu
Silvana63 |  02 .09. 2019 ob  08: 35
Kaj pa voditeljica? Katastrofa! Nekateri so ostali brez obljubljenih stojnic.
Že res da se trudite, ampak delo je treba narediti prav in v obsegu ki ga še lahko obvladate ali se ga pa niti ne lotite.
kokodek |  01 .09. 2019 ob  15: 43
ni vse res, kar pljuva ga. vaditeljica. očitno se ne zaveda, da s svojim obnašanjem škodi največ otrokom, ki obiskujejo njeno plesno šolo!!!! KŠOKovci so res nerodni in šlampasti a si ne zaslužijo tako črne kritike !!!! prireditev na Titovem trgu je kljub zamudi in spodrsljajem uspela. Obiskovalci so bili zadovoljni, plesalci in glasbeniki odlični !!!! Nezadovoljneži pa svoj gnev itak strEsajo na fb.