V PROMETNI NESREČI UMRLA 31-LETNICA: Še osem poškodovanih, tudi otroci

Kronika

Ponoči okoli 2. ure se je na štajerski avtocesti med Tepanjem in Dramljami v smeri proti Ljubljani zgodila prometna nesreča, v kateri je življenje izgubila 31-letna sopotnica v osebnem avtomobilu. Še ena oseba se je huje telesno poškodovala, sedem pa lažje.

Fotografija je simbolična.

Celjski policisti so bili o nesreči obveščeni nekaj po 2. uri. Kot so sporočili, je 52-letni romunski voznik osebnega vozila kmalu zatem, ko je pripeljal iz predora Pletovarje, zapeljal v desno in trčil v kovinsko drsno ograjo. Nato je vozilo odbilo v levo, kjer je trčilo v betonsko varovalno ograjo in zatem obstalo na sredini prometnih pasov, takrat pa je vanj trčila 49-letna romunska voznica osebnega vozila.

V prometni nesreči je umrla 31-letna sopotnica v osebnem vozilu 52-letnega voznika, ki se je v trčenju izredno hudo poškodoval. Ostali trije sopotniki, stari 23, 36 in 50 let, so po prvih podatkih lažje poškodovani. V trčenju so se lažje poškodovali tudi 49-letna voznica drugega osebnega vozila ter njeni trije sopotniki, stari 51, 13 in štiri leta.

Na območju celjske policijske uprave je letos umrlo že 17 ljudi, lani v enakem obdobju pet. Policisti vse udeležence cestnega prometa opozarjajo na strpno, previdno in odgovorno vožnjo ter spoštovanje cestno-prometnih predpisov.

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija