KOPRSKI ROKOMETAŠI ZABELEŽILI PORAZ: Gosti iz Dobove premočni v Bonifiki

Koper

V 12. krogu lige NLB so rokometaši Kopra izgubili proti Dobovi z 22:27 (10:15).

Rokometaši Dobove so na gostovanju v Kopru dosegli že osmo letošnjo zmago in še utrdili svoj položaj v zgornji polovici razpredelnice.

Gosti so že v uvodu pokazali, da so na Obalo prišli po obe prvenstveni točki. Gostitelji so bili v uvodnih minutah enakovredni do izida 2:2, na krilih razpoloženega Marka Sintiča, ki je v uvodnih osmih minutah dosegel tri gole, pa so gostje hitro povedli (2:5). Na polovici prvega dela so gostitelji zaostajali že za šest (3:9). Sintič je samo v prvem delu dosegel šest golov, gostitelji pa se niso približali bolj kot na štiri gole razlike.

Koprčani so se prebudili v drugem delu in se predvsem po zaslugi razigranega Tilna Sokoliča sredi polčasa približali na 17:19 in 18:20, za preobrat pa jim je zmanjkalo moči in znanja. Pri gostih je Sintič na koncu zbral kar 13 golov, pri domačih pa sta jih po pet dosegla Sokolič in Matevž Žagar.

Prihodnji konec tedna bo Dobova gostila državne prvake iz Celja, Koprčane pa v boju za preboj v zgornji del razpredelnice čaka gostovanje v Škofji Loki.

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija