Koprčani jutri na Bonifiki z Mariborom

Koprski nogometaši jutri na Bonifiki pričakujejo Mariborčane.

Za Olimpijo nogometaše Luke Kopra čaka nov težek nasprotnik. Na Bonifiko namreč prihaja "ranjeni" Maribor. Vijoličasti so v sredo še drugič zapored ligaško prizorišče zapustili brez polnega izkupička, kar se le redko dogaja. Po porazu na štajerskem  derbiju z Zavrčem so varovanci Anteja Čačiča morali v sredo na domačem stadionu loviti zaostanek za Rudarjem in ga na njihovo srečo tudi ujeli. Za kaj več pa niso imeli moči, znanja ali sreče. Bržkone so jih v slačilnici zato slišali, bodisi od trenerja Čačiča bodisi od športnega direktorja Zlatka Zahoviča, ki se zavedata, da imajo vijoličasti tako močno ekipo, da izgubljanje točk v domači ligi ne pride v poštev.

Tekma se bo na Bonifiki pričela ob 20.30. Sodil bo Vojko Goričan.

Tudi na Bonofiki bodo Mariborčani želeli zmagati, a jim bo nasproti stala ekipa, ki si prav tako želi zmage nad favorizirani gosti.

Mariborčani prihajajo na Bonifiki skoraj v popolni postavi. Po daljšem času se je v moštvo vrnil tudi Dejan Mezga, tako da bo imel Ante Čačič na razpolago vse borce. Na nasprotni strani ima Rodolfo Vanoli vse od začetka prvenstva težave s sestavo obrambne vrste: tokrat bo priložnost verjetno dobil Šme ali pa se bo italijanski strateg odločil za kakšno drugo kombinacijo. Vsekakor bo najtežje nadomestiti Čovila, ki je pravi steber koprske zvezne vrste in glavni rumeno-modri adut za skok v igro. Zato bodo priložnost morali izkoristiti drugi, tisti pač, ki jo bodo dobili. Ali jim bo uspelo zadati Mariborčanom še tretji ligaški udarec?

navijac |  28 .09. 2013 ob  09: 04
Dajmo Koper!!!!!!!!!!!!!!
popopopopopopopopo |  27 .09. 2013 ob  18: 59
-4
sramota so navijači ker se grejo neke kavbojce in indijance raje prazen stadion kot pa klovni na tribunah
KP stara garda |  27 .09. 2013 ob  17: 55
En klub ena cast.....
Za KP.....en klub ena sramota!!!!
BREZ NAVIJACEV NI KLUBA
marežan |  27 .09. 2013 ob  15: 09
to bo zanimivo ... več koprčanov v ekipi maribora kot koprčanov v ekipi kopra